ODIEL VAN DYCKE

Contactgegevens ODIEL VAN DYCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ODIEL VAN DYCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ODIEL VAN DYCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSTRAAT 39; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51223617 (+32-51223617) 51223617 (+32-51223617)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ODIEL VAN DYCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ODIEL VAN DYCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ODIEL VAN DYCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ODIEL VAN DYCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ODIEL VAN DYCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ODIEL VAN DYCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ODIEL VAN DYCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ODIEL VAN DYCKE
Products information ODIEL VAN DYCKE

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Rideaux.. Produits: Tissus de Décoration.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ODIEL VAN DYCKE
(Get full report from official database of BE for ODIEL VAN DYCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ODIEL VAN DYCKE
Addition kinds of activities for ODIEL VAN DYCKE

495902. Ziektebestrijding | Disease control
514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
35460102. Boren, draagbaar, behalve rots: elektrisch of pneumatisch | Drills, portable, except rock: electric or pneumatic
38220305. Thermokoppels, vacuüm: glas | Thermocouples, vacuum: glass
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
50490105. Precisie gereedschappen | Precision tools
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom

Werken bij ODIEL VAN DYCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ODIEL VAN DYCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ODIEL VAN DYCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ODIEL VAN DYCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van ODIEL VAN DYCKE in sociale netwerken
Look for responds of ODIEL VAN DYCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ODIEL VAN DYCKE. Laat een reactie achter voor ODIEL VAN DYCKE. ODIEL VAN DYCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ODIEL VAN DYCKE. Leave a respond for ODIEL VAN DYCKE. ODIEL VAN DYCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ODIEL VAN DYCKE op de google maps. Adres en contacten ODIEL VAN DYCKE
Location of ODIEL VAN DYCKE on the google maps. Address and contacts of ODIEL VAN DYCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ODIEL VAN DYCKE ODIEL VAN DYCKE: TTC SINT-DENIJS | GEERT VANTHUYNE | Quijo F & P BVBA | SECURE ELECTRONICS | Demitrie-Produktie Vlaanderen

Other related companies as ODIEL VAN DYCKE: TTC SINT-DENIJS | GEERT VANTHUYNE | Quijo F & P BVBA | SECURE ELECTRONICS | Demitrie-Produktie Vlaanderen

ODIEL VAN DYCKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ODIEL VAN DYCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf ODIEL VAN DYCKE bevindt zich op het adres: BEEKSTRAAT 39; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Lijst met producten zijn Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Rideaux.. Produits: Tissus de Décoration..
De hoofdactiviteit van ODIEL VAN DYCKE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ODIEL VAN DYCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ODIEL VAN DYCKE, openstaande posities, locatie van ODIEL VAN DYCKE op de kaart.

ODIEL VAN DYCKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ODIEL VAN DYCKE, company assigned to the tax number BE07001556396. The company ODIEL VAN DYCKE is located at the address: BEEKSTRAAT 39; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. List of products are Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Rideaux.. Produits: Tissus de Décoration..
The main activity of ODIEL VAN DYCKE is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ODIEL VAN DYCKE is not available. You also can look at reviews of ODIEL VAN DYCKE, open positions, location of ODIEL VAN DYCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ODIEL VAN DYCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ODIEL VAN DYCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ODIEL VAN DYCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ODIEL VAN DYCKE, employees, financial statistics.