YSEWIJN LUCIEN

Contactgegevens YSEWIJN LUCIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YSEWIJN LUCIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

YSEWIJN LUCIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MANDEKENSTRAAT 71; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52334542 (+32-52334542) 52334542 (+32-52334542)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YSEWIJN LUCIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YSEWIJN LUCIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YSEWIJN LUCIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YSEWIJN LUCIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YSEWIJN LUCIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YSEWIJN LUCIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YSEWIJN LUCIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YSEWIJN LUCIEN
Products information YSEWIJN LUCIEN

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YSEWIJN LUCIEN
(Get full report from official database of BE for YSEWIJN LUCIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor YSEWIJN LUCIEN
Addition kinds of activities for YSEWIJN LUCIEN

3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
33120111. Teer, van chemische herwinningskoksovens | Tar, from chemical recovery coke ovens
37310105. Hydrofoil schepen | Hydrofoil vessels
38270101. kijker | Binoculars
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)
51490305. Mout | Malt
53999904. Duty-free winkels | Duty-free stores

Werken bij YSEWIJN LUCIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YSEWIJN LUCIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YSEWIJN LUCIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YSEWIJN LUCIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van YSEWIJN LUCIEN in sociale netwerken
Look for responds of YSEWIJN LUCIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor YSEWIJN LUCIEN. Laat een reactie achter voor YSEWIJN LUCIEN. YSEWIJN LUCIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YSEWIJN LUCIEN. Leave a respond for YSEWIJN LUCIEN. YSEWIJN LUCIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YSEWIJN LUCIEN op de google maps. Adres en contacten YSEWIJN LUCIEN
Location of YSEWIJN LUCIEN on the google maps. Address and contacts of YSEWIJN LUCIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come YSEWIJN LUCIEN YSEWIJN LUCIEN: LOONES M | Beverly Doghs | Lito BVBA | Centra-Tech BVBA | F. VAN CAUWENBERGE

Other related companies as YSEWIJN LUCIEN: LOONES M | Beverly Doghs | Lito BVBA | Centra-Tech BVBA | F. VAN CAUWENBERGE

YSEWIJN LUCIEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YSEWIJN LUCIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf YSEWIJN LUCIEN bevindt zich op het adres: MANDEKENSTRAAT 71; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van YSEWIJN LUCIEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YSEWIJN LUCIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YSEWIJN LUCIEN, openstaande posities, locatie van YSEWIJN LUCIEN op de kaart.

YSEWIJN LUCIEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is YSEWIJN LUCIEN, company assigned to the tax number BE07165252685. The company YSEWIJN LUCIEN is located at the address: MANDEKENSTRAAT 71; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of YSEWIJN LUCIEN is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YSEWIJN LUCIEN is not available. You also can look at reviews of YSEWIJN LUCIEN, open positions, location of YSEWIJN LUCIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YSEWIJN LUCIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YSEWIJN LUCIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YSEWIJN LUCIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YSEWIJN LUCIEN, employees, financial statistics.