FLKEMIRA GROWHOW SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLKEMIRA GROWHOW SA
Private companiesWater Transportation • FLKEMIRA GROWHOW SA

Contactgegevens FLKEMIRA GROWHOW SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKEMIRA GROWHOW SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKEMIRA GROWHOW SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Av. Einstein 11 1300 Wavre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-23-27-11 32-10-23-27-11

Fax (fax): 32-10-22-89-88 32-10-22-89-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKEMIRA GROWHOW SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKEMIRA GROWHOW SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKEMIRA GROWHOW SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKEMIRA GROWHOW SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKEMIRA GROWHOW SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKEMIRA GROWHOW SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKEMIRA GROWHOW SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKEMIRA GROWHOW SA
Products information FLKEMIRA GROWHOW SA

BTW identificatienummer (tax): BE07614318847
Ondernemingsnummer: 6175933837
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLKEMIRA GROWHOW SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKEMIRA GROWHOW SA
(Get full report from official database of BE for FLKEMIRA GROWHOW SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKEMIRA GROWHOW SA
Addition kinds of activities for FLKEMIRA GROWHOW SA

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
4493. jachthavens | Marinas
4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
50130109. Automotive trim | Automotive trim
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij FLKEMIRA GROWHOW SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKEMIRA GROWHOW SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKEMIRA GROWHOW SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKEMIRA GROWHOW SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

 • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Chauffeur B (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

  Type: Vaste Job

  Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

 • Operator met Technische skills (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

 • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

 • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van FLKEMIRA GROWHOW SA in sociale netwerken
Look for responds of FLKEMIRA GROWHOW SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKEMIRA GROWHOW SA. Laat een reactie achter voor FLKEMIRA GROWHOW SA. FLKEMIRA GROWHOW SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKEMIRA GROWHOW SA. Leave a respond for FLKEMIRA GROWHOW SA. FLKEMIRA GROWHOW SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKEMIRA GROWHOW SA op de google maps. Adres en contacten FLKEMIRA GROWHOW SA
Location of FLKEMIRA GROWHOW SA on the google maps. Address and contacts of FLKEMIRA GROWHOW SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKEMIRA GROWHOW SA FLKEMIRA GROWHOW SA: DE KINNE | DE GRYSE | GEORGES PATERNOSTER | HUGO VAN MASSENHOVE | DE ROM

Other related companies as FLKEMIRA GROWHOW SA: DE KINNE | DE GRYSE | GEORGES PATERNOSTER | HUGO VAN MASSENHOVE | DE ROM

FLKEMIRA GROWHOW SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKEMIRA GROWHOW SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07614318847. Het bedrijf FLKEMIRA GROWHOW SA bevindt zich op het adres: Av. Einstein 11 1300 Wavre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLKEMIRA GROWHOW SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKEMIRA GROWHOW SA is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKEMIRA GROWHOW SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKEMIRA GROWHOW SA, openstaande posities, locatie van FLKEMIRA GROWHOW SA op de kaart.

FLKEMIRA GROWHOW SA is a company, that was registered 2005 in Wavre region, Belgium. Full name of company is FLKEMIRA GROWHOW SA, company assigned to the tax number BE07614318847. The company FLKEMIRA GROWHOW SA is located at the address: Av. Einstein 11 1300 Wavre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLKEMIRA GROWHOW SA were not found.
The main activity of FLKEMIRA GROWHOW SA is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKEMIRA GROWHOW SA is not available. You also can look at reviews of FLKEMIRA GROWHOW SA, open positions, location of FLKEMIRA GROWHOW SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKEMIRA GROWHOW SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKEMIRA GROWHOW SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKEMIRA GROWHOW SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKEMIRA GROWHOW SA, employees, financial statistics.