ROMUALD WAUTHELET

Contactgegevens ROMUALD WAUTHELET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMUALD WAUTHELET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMUALD WAUTHELET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-MEDARD 10; 6560; ERQUELINNES, België

Telefoon (phone): 71558125 (+32-71558125) 71558125 (+32-71558125)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMUALD WAUTHELET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMUALD WAUTHELET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMUALD WAUTHELET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMUALD WAUTHELET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMUALD WAUTHELET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMUALD WAUTHELET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMUALD WAUTHELET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMUALD WAUTHELET
Products information ROMUALD WAUTHELET

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMUALD WAUTHELET
(Get full report from official database of BE for ROMUALD WAUTHELET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMUALD WAUTHELET
Addition kinds of activities for ROMUALD WAUTHELET

225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
37140304. Schokdempers, motorvoertuig | Shock absorbers, motor vehicle
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
57139902. Vloertegel | Floor tile

Werken bij ROMUALD WAUTHELET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMUALD WAUTHELET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMUALD WAUTHELET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMUALD WAUTHELET. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van ROMUALD WAUTHELET in sociale netwerken
Look for responds of ROMUALD WAUTHELET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMUALD WAUTHELET. Laat een reactie achter voor ROMUALD WAUTHELET. ROMUALD WAUTHELET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMUALD WAUTHELET. Leave a respond for ROMUALD WAUTHELET. ROMUALD WAUTHELET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMUALD WAUTHELET op de google maps. Adres en contacten ROMUALD WAUTHELET
Location of ROMUALD WAUTHELET on the google maps. Address and contacts of ROMUALD WAUTHELET

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMUALD WAUTHELET ROMUALD WAUTHELET: CATIMINI | Fabienne (Schoonheidsstudio) | Peeters B | De Meester Horecamaterialen | JACOBY B

Other related companies as ROMUALD WAUTHELET: CATIMINI | Fabienne (Schoonheidsstudio) | Peeters B | De Meester Horecamaterialen | JACOBY B

ROMUALD WAUTHELET is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMUALD WAUTHELET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf ROMUALD WAUTHELET bevindt zich op het adres: RUE SAINT-MEDARD 10; 6560; ERQUELINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van ROMUALD WAUTHELET is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMUALD WAUTHELET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMUALD WAUTHELET, openstaande posities, locatie van ROMUALD WAUTHELET op de kaart.

ROMUALD WAUTHELET is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMUALD WAUTHELET, company assigned to the tax number BE04501068115. The company ROMUALD WAUTHELET is located at the address: RUE SAINT-MEDARD 10; 6560; ERQUELINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of ROMUALD WAUTHELET is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMUALD WAUTHELET is not available. You also can look at reviews of ROMUALD WAUTHELET, open positions, location of ROMUALD WAUTHELET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMUALD WAUTHELET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMUALD WAUTHELET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMUALD WAUTHELET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMUALD WAUTHELET, employees, financial statistics.