S.B. TIELT NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • S.B. TIELT NV
Private companiesMotion Pictures • S.B. TIELT NV

Contactgegevens S.B. TIELT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.B. TIELT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.B. TIELT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meulebeeksesteenweg 20 8700 Tielt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-40-55-44 32-51-40-55-44

Fax (fax): 32-51-40-55-44 32-51-40-55-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.B. TIELT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.B. TIELT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.B. TIELT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.B. TIELT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.B. TIELT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.B. TIELT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.B. TIELT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.B. TIELT NV
Products information S.B. TIELT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09424591064
Ondernemingsnummer: 5989990234
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in S.B. TIELT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Department stores and shops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.B. TIELT NV
(Get full report from official database of BE for S.B. TIELT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.B. TIELT NV
Addition kinds of activities for S.B. TIELT NV

514202. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
50159900. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
50740207. Gasbrander | Gas burners
50850504. tandwielen | Sprockets
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
89990101. Artiest | Artist

Werken bij S.B. TIELT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.B. TIELT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.B. TIELT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.B. TIELT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

Zoek naar antwoorden van S.B. TIELT NV in sociale netwerken
Look for responds of S.B. TIELT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.B. TIELT NV. Laat een reactie achter voor S.B. TIELT NV. S.B. TIELT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.B. TIELT NV. Leave a respond for S.B. TIELT NV. S.B. TIELT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.B. TIELT NV op de google maps. Adres en contacten S.B. TIELT NV
Location of S.B. TIELT NV on the google maps. Address and contacts of S.B. TIELT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come S.B. TIELT NV S.B. TIELT NV: PIERRE LEMMENS | De Canck L | Eden (l') | R?SIDENCE V?RONIQUE | MEUBLES FAMEREE

Other related companies as S.B. TIELT NV: PIERRE LEMMENS | De Canck L | Eden (l') | R?SIDENCE V?RONIQUE | MEUBLES FAMEREE

S.B. TIELT NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.B. TIELT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09424591064. Het bedrijf S.B. TIELT NV bevindt zich op het adres: Meulebeeksesteenweg 20 8700 Tielt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Department stores and shops. Producten gemaakt in S.B. TIELT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.B. TIELT NV is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.B. TIELT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.B. TIELT NV, openstaande posities, locatie van S.B. TIELT NV op de kaart.

S.B. TIELT NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.B. TIELT NV, company assigned to the tax number BE09424591064. The company S.B. TIELT NV is located at the address: Meulebeeksesteenweg 20 8700 Tielt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Department stores and shops. Products created in S.B. TIELT NV were not found.
The main activity of S.B. TIELT NV is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S.B. TIELT NV is not available. You also can look at reviews of S.B. TIELT NV, open positions, location of S.B. TIELT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.B. TIELT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.B. TIELT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.B. TIELT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.B. TIELT NV, employees, financial statistics.