JURGEN POPPE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JURGEN POPPE
Private companiesMetal Mining • JURGEN POPPE

Contactgegevens JURGEN POPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JURGEN POPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JURGEN POPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIETER SIMONSSTRAAT 10; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51408181 (+32-51408181) 51408181 (+32-51408181)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JURGEN POPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JURGEN POPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JURGEN POPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JURGEN POPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JURGEN POPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JURGEN POPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JURGEN POPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JURGEN POPPE
Products information JURGEN POPPE

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JURGEN POPPE
(Get full report from official database of BE for JURGEN POPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JURGEN POPPE
Addition kinds of activities for JURGEN POPPE

15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
32950213. Plumbago: grond, geraffineerd of gemengd | Plumbago: ground, refined, or blended
49719901. Opvangreservoir, irrigatie | Impounding reservoir, irrigation

Werken bij JURGEN POPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JURGEN POPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JURGEN POPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JURGEN POPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van JURGEN POPPE in sociale netwerken
Look for responds of JURGEN POPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JURGEN POPPE. Laat een reactie achter voor JURGEN POPPE. JURGEN POPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JURGEN POPPE. Leave a respond for JURGEN POPPE. JURGEN POPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JURGEN POPPE op de google maps. Adres en contacten JURGEN POPPE
Location of JURGEN POPPE on the google maps. Address and contacts of JURGEN POPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come JURGEN POPPE JURGEN POPPE: V.C. Domotics | Iton pgmba | J.V.LABO | EOS Gallup Europe SCRL | dieselmot sprl

Other related companies as JURGEN POPPE: V.C. Domotics | Iton pgmba | J.V.LABO | EOS Gallup Europe SCRL | dieselmot sprl

JURGEN POPPE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JURGEN POPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf JURGEN POPPE bevindt zich op het adres: PIETER SIMONSSTRAAT 10; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van JURGEN POPPE is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JURGEN POPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JURGEN POPPE, openstaande posities, locatie van JURGEN POPPE op de kaart.

JURGEN POPPE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JURGEN POPPE, company assigned to the tax number BE04967987060. The company JURGEN POPPE is located at the address: PIETER SIMONSSTRAAT 10; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of JURGEN POPPE is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JURGEN POPPE is not available. You also can look at reviews of JURGEN POPPE, open positions, location of JURGEN POPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JURGEN POPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JURGEN POPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JURGEN POPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JURGEN POPPE, employees, financial statistics.