JAN VERZELEN

Contactgegevens JAN VERZELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VERZELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VERZELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEDEKENSDRIESSTRAAT 37; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93837451 (+32-93837451) 93837451 (+32-93837451)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VERZELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VERZELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VERZELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VERZELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VERZELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VERZELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VERZELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VERZELEN
Products information JAN VERZELEN

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VERZELEN
(Get full report from official database of BE for JAN VERZELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VERZELEN
Addition kinds of activities for JAN VERZELEN

24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
29110201. alkylaten | Alkylates
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber
39991205. Militaire insignes | Military insignia
50829901. Bailey bruggen | Bailey bridges

Werken bij JAN VERZELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VERZELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VERZELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VERZELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

Zoek naar antwoorden van JAN VERZELEN in sociale netwerken
Look for responds of JAN VERZELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VERZELEN. Laat een reactie achter voor JAN VERZELEN. JAN VERZELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VERZELEN. Leave a respond for JAN VERZELEN. JAN VERZELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VERZELEN op de google maps. Adres en contacten JAN VERZELEN
Location of JAN VERZELEN on the google maps. Address and contacts of JAN VERZELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VERZELEN JAN VERZELEN: DOM MAURICE ET FILS SA | GARAGE BARBIEUX-DUTOIT | BENO?T DELACROIX | MAISONPOTAMIA | LE JARDIN D?ASIE

Other related companies as JAN VERZELEN: DOM MAURICE ET FILS SA | GARAGE BARBIEUX-DUTOIT | BENO?T DELACROIX | MAISONPOTAMIA | LE JARDIN D?ASIE

JAN VERZELEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VERZELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf JAN VERZELEN bevindt zich op het adres: HEDEKENSDRIESSTRAAT 37; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van JAN VERZELEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VERZELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VERZELEN, openstaande posities, locatie van JAN VERZELEN op de kaart.

JAN VERZELEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VERZELEN, company assigned to the tax number BE05571411132. The company JAN VERZELEN is located at the address: HEDEKENSDRIESSTRAAT 37; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of JAN VERZELEN is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VERZELEN is not available. You also can look at reviews of JAN VERZELEN, open positions, location of JAN VERZELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VERZELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VERZELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VERZELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VERZELEN, employees, financial statistics.