FRANKY CASTER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FRANKY CASTER
Private companiesLegal Services • FRANKY CASTER

Contactgegevens FRANKY CASTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANKY CASTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANKY CASTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REIGERSNESTEN 6; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50341692 (+32-50341692) 50341692 (+32-50341692)

Fax (fax): +32 (9) 972-44-46 +32 (9) 972-44-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANKY CASTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANKY CASTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANKY CASTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANKY CASTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANKY CASTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANKY CASTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANKY CASTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANKY CASTER
Products information FRANKY CASTER

BTW identificatienummer (tax): BE03719940185
Ondernemingsnummer: 2023376464
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANKY CASTER
(Get full report from official database of BE for FRANKY CASTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANKY CASTER
Addition kinds of activities for FRANKY CASTER

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
233901. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
36210103. Collectorringen, voor elektrische motoren of generatoren | Collector rings, for electric motors or generators
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers

Werken bij FRANKY CASTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANKY CASTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANKY CASTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANKY CASTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van FRANKY CASTER in sociale netwerken
Look for responds of FRANKY CASTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANKY CASTER. Laat een reactie achter voor FRANKY CASTER. FRANKY CASTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANKY CASTER. Leave a respond for FRANKY CASTER. FRANKY CASTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANKY CASTER op de google maps. Adres en contacten FRANKY CASTER
Location of FRANKY CASTER on the google maps. Address and contacts of FRANKY CASTER

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANKY CASTER FRANKY CASTER: Eggermont S | SLAGERIJ DE VUYST | Biljart Palace | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Leblanc SPRL

Other related companies as FRANKY CASTER: Eggermont S | SLAGERIJ DE VUYST | Biljart Palace | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Leblanc SPRL

FRANKY CASTER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANKY CASTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719940185. Het bedrijf FRANKY CASTER bevindt zich op het adres: REIGERSNESTEN 6; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van FRANKY CASTER is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANKY CASTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANKY CASTER, openstaande posities, locatie van FRANKY CASTER op de kaart.

FRANKY CASTER is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANKY CASTER, company assigned to the tax number BE03719940185. The company FRANKY CASTER is located at the address: REIGERSNESTEN 6; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of FRANKY CASTER is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANKY CASTER is not available. You also can look at reviews of FRANKY CASTER, open positions, location of FRANKY CASTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANKY CASTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANKY CASTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANKY CASTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANKY CASTER, employees, financial statistics.