EUGENE PASCAL

Contactgegevens EUGENE PASCAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUGENE PASCAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUGENE PASCAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HOOGBOSCH 102; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-, België

Telefoon (phone): 475637350 (+32-475637350) 475637350 (+32-475637350)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUGENE PASCAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUGENE PASCAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUGENE PASCAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUGENE PASCAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUGENE PASCAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUGENE PASCAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUGENE PASCAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUGENE PASCAL
Products information EUGENE PASCAL

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUGENE PASCAL
(Get full report from official database of BE for EUGENE PASCAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUGENE PASCAL
Addition kinds of activities for EUGENE PASCAL

275900. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
332499. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
20660304. Chocoladecoating en siroop | Chocolate coatings and syrup
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec

Werken bij EUGENE PASCAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUGENE PASCAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUGENE PASCAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUGENE PASCAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van EUGENE PASCAL in sociale netwerken
Look for responds of EUGENE PASCAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUGENE PASCAL. Laat een reactie achter voor EUGENE PASCAL. EUGENE PASCAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUGENE PASCAL. Leave a respond for EUGENE PASCAL. EUGENE PASCAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUGENE PASCAL op de google maps. Adres en contacten EUGENE PASCAL
Location of EUGENE PASCAL on the google maps. Address and contacts of EUGENE PASCAL

Andere gerelateerde bedrijven als come EUGENE PASCAL EUGENE PASCAL: AS IMPORT | ASS'NEE ASSENEDE | Van Der Auwera Xenia | Plaza Lingerie | ALLIANCE SP SAINT

Other related companies as EUGENE PASCAL: AS IMPORT | ASS'NEE ASSENEDE | Van Der Auwera Xenia | Plaza Lingerie | ALLIANCE SP SAINT

EUGENE PASCAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUGENE PASCAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf EUGENE PASCAL bevindt zich op het adres: RUE HOOGBOSCH 102; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van EUGENE PASCAL is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUGENE PASCAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUGENE PASCAL, openstaande posities, locatie van EUGENE PASCAL op de kaart.

EUGENE PASCAL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUGENE PASCAL, company assigned to the tax number BE08428680419. The company EUGENE PASCAL is located at the address: RUE HOOGBOSCH 102; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of EUGENE PASCAL is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUGENE PASCAL is not available. You also can look at reviews of EUGENE PASCAL, open positions, location of EUGENE PASCAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUGENE PASCAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUGENE PASCAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUGENE PASCAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUGENE PASCAL, employees, financial statistics.