Jannis Stefan

Contactgegevens Jannis Stefan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jannis Stefan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jannis Stefan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boseind 87 3910 Neerpelt, België

Telefoon (phone): +32 (16) 120-50-18 +32 (16) 120-50-18

Fax (fax): +32 (58) 417-95-65 +32 (58) 417-95-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jannis Stefan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jannis Stefan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jannis Stefan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jannis Stefan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jannis Stefan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jannis Stefan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jannis Stefan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jannis Stefan
Products information Jannis Stefan

BTW identificatienummer (tax): BE09283691406
Ondernemingsnummer: 2235687255
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Jannis Stefan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jannis Stefan
(Get full report from official database of BE for Jannis Stefan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jannis Stefan
Addition kinds of activities for Jannis Stefan

357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
51490202. Hondenvoer | Dog food

Werken bij Jannis Stefan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jannis Stefan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jannis Stefan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jannis Stefan. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Jannis Stefan in sociale netwerken
Look for responds of Jannis Stefan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jannis Stefan. Laat een reactie achter voor Jannis Stefan. Jannis Stefan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jannis Stefan. Leave a respond for Jannis Stefan. Jannis Stefan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jannis Stefan op de google maps. Adres en contacten Jannis Stefan
Location of Jannis Stefan on the google maps. Address and contacts of Jannis Stefan

Andere gerelateerde bedrijven als come Jannis Stefan Jannis Stefan: A. Adrien & Fils SA | J.D.K. | W & Co Consultants NV | KATHLEEN HUNNINCK | Photo Hall SA

Other related companies as Jannis Stefan: A. Adrien & Fils SA | J.D.K. | W & Co Consultants NV | KATHLEEN HUNNINCK | Photo Hall SA

Jannis Stefan is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jannis Stefan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283691406. Het bedrijf Jannis Stefan bevindt zich op het adres: Boseind 87 3910 Neerpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Jannis Stefan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jannis Stefan is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jannis Stefan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jannis Stefan, openstaande posities, locatie van Jannis Stefan op de kaart.

Jannis Stefan is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jannis Stefan, company assigned to the tax number BE09283691406. The company Jannis Stefan is located at the address: Boseind 87 3910 Neerpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Jannis Stefan were not found.
The main activity of Jannis Stefan is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jannis Stefan is not available. You also can look at reviews of Jannis Stefan, open positions, location of Jannis Stefan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jannis Stefan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jannis Stefan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jannis Stefan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jannis Stefan, employees, financial statistics.