A. Adrien & Fils SA

Contactgegevens A. Adrien & Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Adrien & Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Adrien & Fils SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Chasse 225; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 13 27; 02 735 74 86 (+32-02 734 13 27; 02 735 74 86) 02 734 13 27; 02 735 74 86 (+32-02 734 13 27; 02 735 74 86)

Fax (fax): 02 735 74 86 (+32-02 735 74 86) 02 735 74 86 (+32-02 735 74 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Adrien & Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Adrien & Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Adrien & Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Adrien & Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Adrien & Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Adrien & Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Adrien & Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Adrien & Fils SA
Products information A. Adrien & Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE01120025634
Ondernemingsnummer: 9572631835
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Adrien & Fils SA
(Get full report from official database of BE for A. Adrien & Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Adrien & Fils SA
Addition kinds of activities for A. Adrien & Fils SA

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
20450110. Pannenkoekmengsels, bereid: van gekochte bloem | Pancake mixes, prepared: from purchased flour
20839904. Roggemout | Rye malt
32610105. Handdoekhouders, glanzend china | Towel bar holders, vitreous china
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house
73730401. Computer-aided design (cad) systemservice | Computer-aided design (cad) systems service
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation

Werken bij A. Adrien & Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Adrien & Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Adrien & Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Adrien & Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van A. Adrien & Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of A. Adrien & Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Adrien & Fils SA. Laat een reactie achter voor A. Adrien & Fils SA. A. Adrien & Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Adrien & Fils SA. Leave a respond for A. Adrien & Fils SA. A. Adrien & Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Adrien & Fils SA op de google maps. Adres en contacten A. Adrien & Fils SA
Location of A. Adrien & Fils SA on the google maps. Address and contacts of A. Adrien & Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Adrien & Fils SA A. Adrien & Fils SA: PآTISSERIE SCHAMP & FILS | Criel E | Vermeulen K | Solutions et Service SA | ARMAND D'HAEYER

Other related companies as A. Adrien & Fils SA: PآTISSERIE SCHAMP & FILS | Criel E | Vermeulen K | Solutions et Service SA | ARMAND D'HAEYER

A. Adrien & Fils SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Adrien & Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01120025634. Het bedrijf A. Adrien & Fils SA bevindt zich op het adres: Avenue de la Chasse 225; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van A. Adrien & Fils SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Adrien & Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Adrien & Fils SA, openstaande posities, locatie van A. Adrien & Fils SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Adrien & Fils SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Adrien & Fils SA, company assigned to the tax number BE01120025634. The company A. Adrien & Fils SA is located at the address: Avenue de la Chasse 225; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of A. Adrien & Fils SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Adrien & Fils SA is not available. You also can look at reviews of A. Adrien & Fils SA, open positions, location of A. Adrien & Fils SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Adrien & Fils SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Adrien & Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Adrien & Fils SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Adrien & Fils SA, employees, financial statistics.