ALEA-INTER. LICHTONTWERP

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ALEA-INTER. LICHTONTWERP
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ALEA-INTER. LICHTONTWERP

Contactgegevens ALEA-INTER. LICHTONTWERP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEA-INTER. LICHTONTWERP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEA-INTER. LICHTONTWERP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 8; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55319371 (+32-55319371) 55319371 (+32-55319371)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEA-INTER. LICHTONTWERP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEA-INTER. LICHTONTWERP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEA-INTER. LICHTONTWERP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEA-INTER. LICHTONTWERP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEA-INTER. LICHTONTWERP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEA-INTER. LICHTONTWERP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEA-INTER. LICHTONTWERP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEA-INTER. LICHTONTWERP
Products information ALEA-INTER. LICHTONTWERP

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEA-INTER. LICHTONTWERP
(Get full report from official database of BE for ALEA-INTER. LICHTONTWERP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEA-INTER. LICHTONTWERP
Addition kinds of activities for ALEA-INTER. LICHTONTWERP

806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
28999926. Huishoudelijke tinten of kleurstoffen | Household tints or dyes
30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij ALEA-INTER. LICHTONTWERP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEA-INTER. LICHTONTWERP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEA-INTER. LICHTONTWERP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEA-INTER. LICHTONTWERP. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van ALEA-INTER. LICHTONTWERP in sociale netwerken
Look for responds of ALEA-INTER. LICHTONTWERP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEA-INTER. LICHTONTWERP. Laat een reactie achter voor ALEA-INTER. LICHTONTWERP. ALEA-INTER. LICHTONTWERP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEA-INTER. LICHTONTWERP. Leave a respond for ALEA-INTER. LICHTONTWERP. ALEA-INTER. LICHTONTWERP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEA-INTER. LICHTONTWERP op de google maps. Adres en contacten ALEA-INTER. LICHTONTWERP
Location of ALEA-INTER. LICHTONTWERP on the google maps. Address and contacts of ALEA-INTER. LICHTONTWERP

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEA-INTER. LICHTONTWERP ALEA-INTER. LICHTONTWERP: Record Bank | HET VERGULD SCHAAP | Leytens Fine Jewelry BVBA | Van Den Heuvel BVBA | BAKKERIJ BACHTEN DE KUPE

Other related companies as ALEA-INTER. LICHTONTWERP: Record Bank | HET VERGULD SCHAAP | Leytens Fine Jewelry BVBA | Van Den Heuvel BVBA | BAKKERIJ BACHTEN DE KUPE

ALEA-INTER. LICHTONTWERP is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEA-INTER. LICHTONTWERP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf ALEA-INTER. LICHTONTWERP bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 8; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van ALEA-INTER. LICHTONTWERP is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEA-INTER. LICHTONTWERP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEA-INTER. LICHTONTWERP, openstaande posities, locatie van ALEA-INTER. LICHTONTWERP op de kaart.

ALEA-INTER. LICHTONTWERP is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEA-INTER. LICHTONTWERP, company assigned to the tax number BE07938415527. The company ALEA-INTER. LICHTONTWERP is located at the address: STATIONSSTRAAT 8; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of ALEA-INTER. LICHTONTWERP is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEA-INTER. LICHTONTWERP is not available. You also can look at reviews of ALEA-INTER. LICHTONTWERP, open positions, location of ALEA-INTER. LICHTONTWERP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEA-INTER. LICHTONTWERP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEA-INTER. LICHTONTWERP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEA-INTER. LICHTONTWERP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEA-INTER. LICHTONTWERP, employees, financial statistics.