JEAN GASPARD

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • JEAN GASPARD
Private companiesHealth Services • JEAN GASPARD

Contactgegevens JEAN GASPARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN GASPARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN GASPARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LI?GE 83; 4652; HERVE, België

Telefoon (phone): 87675218 (+32-87675218) 87675218 (+32-87675218)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN GASPARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN GASPARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN GASPARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN GASPARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN GASPARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN GASPARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN GASPARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN GASPARD
Products information JEAN GASPARD

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Carreleurs.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN GASPARD
(Get full report from official database of BE for JEAN GASPARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN GASPARD
Addition kinds of activities for JEAN GASPARD

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
596302. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
35699909. Verwarmers, zwembad: elektrisch | Heaters, swimming pool: electric
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services

Werken bij JEAN GASPARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN GASPARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN GASPARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN GASPARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van JEAN GASPARD in sociale netwerken
Look for responds of JEAN GASPARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN GASPARD. Laat een reactie achter voor JEAN GASPARD. JEAN GASPARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN GASPARD. Leave a respond for JEAN GASPARD. JEAN GASPARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN GASPARD op de google maps. Adres en contacten JEAN GASPARD
Location of JEAN GASPARD on the google maps. Address and contacts of JEAN GASPARD

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN GASPARD JEAN GASPARD: MIEKE GRYFFROY | COIFFURE ROGER | P?TISSERIE DESCLIN | KELLER | JEAN-JACQUES LEFEBVRE

Other related companies as JEAN GASPARD: MIEKE GRYFFROY | COIFFURE ROGER | P?TISSERIE DESCLIN | KELLER | JEAN-JACQUES LEFEBVRE

JEAN GASPARD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN GASPARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf JEAN GASPARD bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LI?GE 83; 4652; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van JEAN GASPARD is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN GASPARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN GASPARD, openstaande posities, locatie van JEAN GASPARD op de kaart.

JEAN GASPARD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN GASPARD, company assigned to the tax number BE02337585449. The company JEAN GASPARD is located at the address: CHAUSS?E DE LI?GE 83; 4652; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Matériaux de construction Gr. List of products are Activités: Carreleurs.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of JEAN GASPARD is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN GASPARD is not available. You also can look at reviews of JEAN GASPARD, open positions, location of JEAN GASPARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN GASPARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN GASPARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN GASPARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN GASPARD, employees, financial statistics.