MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL
Private companiesWater Transportation • MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL

Contactgegevens MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ATEALAAN 1; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14231023 (+32-14231023) 14231023 (+32-14231023)

Fax (fax): +32 (53) 312-28-11 +32 (53) 312-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL
Products information MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE02723480224
Ondernemingsnummer: 2349670410
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Installations & Fournitures pour Salons de Coiffure,Equipement pour Salons de Coiffure.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Equipement divers pour commerces Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL

5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
349501. Precisieveren | Precision springs
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
56999904. Formele kleding | Formal wear

Werken bij MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. Leave a respond for MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL. MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL
Location of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL: PATISSERIE DANNY | MALESTENI BVBA | UNIC | Bruno | VAN ASSCHE

Other related companies as MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL: PATISSERIE DANNY | MALESTENI BVBA | UNIC | Bruno | VAN ASSCHE

MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02723480224. Het bedrijf MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: ATEALAAN 1; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Equipement divers pour commerces Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Installations & Fournitures pour Salons de Coiffure,Equipement pour Salons de Coiffure..
De hoofdactiviteit van MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL op de kaart.

MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE02723480224. The company MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL is located at the address: ATEALAAN 1; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Equipement divers pour commerces Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Installations & Fournitures pour Salons de Coiffure,Equipement pour Salons de Coiffure..
The main activity of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, open positions, location of MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL, employees, financial statistics.