GOKHAN EXPORT

Contactgegevens GOKHAN EXPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOKHAN EXPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOKHAN EXPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE M?RODESTRAAT 74; 1060; SINT-GILLIS, België

Telefoon (phone): 25341456 (+32-25341456) 25341456 (+32-25341456)

Fax (fax): +32 (57) 926-11-50 +32 (57) 926-11-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOKHAN EXPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOKHAN EXPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOKHAN EXPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOKHAN EXPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOKHAN EXPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOKHAN EXPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOKHAN EXPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOKHAN EXPORT
Products information GOKHAN EXPORT

BTW identificatienummer (tax): BE03501586914
Ondernemingsnummer: 1836883544
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Linoléum,Tapis,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum.. Produits: Rideaux.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOKHAN EXPORT
(Get full report from official database of BE for GOKHAN EXPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOKHAN EXPORT
Addition kinds of activities for GOKHAN EXPORT

394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
01150000. Maïs | Corn
14990101. Amethist mijnbouw | Amethyst mining
15420103. Commerciële en kantoorgebouwen, renovatie en reparatie | Commercial and office buildings, renovation and repair
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
38250322. Recorders, oscillografisch | Recorders, oscillographic
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec

Werken bij GOKHAN EXPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOKHAN EXPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOKHAN EXPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOKHAN EXPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

Zoek naar antwoorden van GOKHAN EXPORT in sociale netwerken
Look for responds of GOKHAN EXPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOKHAN EXPORT. Laat een reactie achter voor GOKHAN EXPORT. GOKHAN EXPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOKHAN EXPORT. Leave a respond for GOKHAN EXPORT. GOKHAN EXPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOKHAN EXPORT op de google maps. Adres en contacten GOKHAN EXPORT
Location of GOKHAN EXPORT on the google maps. Address and contacts of GOKHAN EXPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come GOKHAN EXPORT GOKHAN EXPORT: S.B.S.-BOUW NV | Beerten | MICHELET | Diasoltec SPRL | Humier J

Other related companies as GOKHAN EXPORT: S.B.S.-BOUW NV | Beerten | MICHELET | Diasoltec SPRL | Humier J

GOKHAN EXPORT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOKHAN EXPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03501586914. Het bedrijf GOKHAN EXPORT bevindt zich op het adres: DE M?RODESTRAAT 74; 1060; SINT-GILLIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Linoléum,Tapis,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum.. Produits: Rideaux..
De hoofdactiviteit van GOKHAN EXPORT is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOKHAN EXPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOKHAN EXPORT, openstaande posities, locatie van GOKHAN EXPORT op de kaart.

GOKHAN EXPORT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOKHAN EXPORT, company assigned to the tax number BE03501586914. The company GOKHAN EXPORT is located at the address: DE M?RODESTRAAT 74; 1060; SINT-GILLIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Revêtements de sols and murs. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Linoléum,Tapis,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum.. Produits: Rideaux..
The main activity of GOKHAN EXPORT is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOKHAN EXPORT is not available. You also can look at reviews of GOKHAN EXPORT, open positions, location of GOKHAN EXPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOKHAN EXPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOKHAN EXPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOKHAN EXPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOKHAN EXPORT, employees, financial statistics.