GRONDWERKEN DECLERCQ

Contactgegevens GRONDWERKEN DECLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRONDWERKEN DECLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRONDWERKEN DECLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSTRAAT 2; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 56665788 (+32-56665788) 56665788 (+32-56665788)

Fax (fax): +32 (67) 654-95-12 +32 (67) 654-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRONDWERKEN DECLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRONDWERKEN DECLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRONDWERKEN DECLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRONDWERKEN DECLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRONDWERKEN DECLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRONDWERKEN DECLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRONDWERKEN DECLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRONDWERKEN DECLERCQ
Products information GRONDWERKEN DECLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Carreleurs.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Démolition d?immeubles and terrassements. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRONDWERKEN DECLERCQ
(Get full report from official database of BE for GRONDWERKEN DECLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRONDWERKEN DECLERCQ
Addition kinds of activities for GRONDWERKEN DECLERCQ

263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
49599902. Mosquito uitroeiing | Mosquito eradication
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks

Werken bij GRONDWERKEN DECLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRONDWERKEN DECLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRONDWERKEN DECLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRONDWERKEN DECLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Cardriver (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van GRONDWERKEN DECLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of GRONDWERKEN DECLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRONDWERKEN DECLERCQ. Laat een reactie achter voor GRONDWERKEN DECLERCQ. GRONDWERKEN DECLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRONDWERKEN DECLERCQ. Leave a respond for GRONDWERKEN DECLERCQ. GRONDWERKEN DECLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRONDWERKEN DECLERCQ op de google maps. Adres en contacten GRONDWERKEN DECLERCQ
Location of GRONDWERKEN DECLERCQ on the google maps. Address and contacts of GRONDWERKEN DECLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come GRONDWERKEN DECLERCQ GRONDWERKEN DECLERCQ: GARAGE BONICARS | POLYM?DIC | M. FIASSE | L'Ami du Chien | Nananche

Other related companies as GRONDWERKEN DECLERCQ: GARAGE BONICARS | POLYM?DIC | M. FIASSE | L'Ami du Chien | Nananche

GRONDWERKEN DECLERCQ is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRONDWERKEN DECLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf GRONDWERKEN DECLERCQ bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSTRAAT 2; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Démolition d?immeubles and terrassements. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van GRONDWERKEN DECLERCQ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRONDWERKEN DECLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRONDWERKEN DECLERCQ, openstaande posities, locatie van GRONDWERKEN DECLERCQ op de kaart.

GRONDWERKEN DECLERCQ is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRONDWERKEN DECLERCQ, company assigned to the tax number BE05974060058. The company GRONDWERKEN DECLERCQ is located at the address: SINT-AMANDSTRAAT 2; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Démolition d?immeubles and terrassements. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activités: Carreleurs.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain..
The main activity of GRONDWERKEN DECLERCQ is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GRONDWERKEN DECLERCQ is not available. You also can look at reviews of GRONDWERKEN DECLERCQ, open positions, location of GRONDWERKEN DECLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRONDWERKEN DECLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRONDWERKEN DECLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRONDWERKEN DECLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRONDWERKEN DECLERCQ, employees, financial statistics.