NOEL VAN ITTERBEEK

Contactgegevens NOEL VAN ITTERBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOEL VAN ITTERBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOEL VAN ITTERBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNENDALESTRAAT 39; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50211379 (+32-50211379) 50211379 (+32-50211379)

Fax (fax): +32 (10) 259-66-79 +32 (10) 259-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOEL VAN ITTERBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOEL VAN ITTERBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOEL VAN ITTERBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOEL VAN ITTERBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOEL VAN ITTERBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOEL VAN ITTERBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOEL VAN ITTERBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOEL VAN ITTERBEEK
Products information NOEL VAN ITTERBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE08452026367
Ondernemingsnummer: 6268768310
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Carreleurs.. Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: B?timents Résidentiels.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOEL VAN ITTERBEEK
(Get full report from official database of BE for NOEL VAN ITTERBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOEL VAN ITTERBEEK
Addition kinds of activities for NOEL VAN ITTERBEEK

381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
54519901. Boter | Butter
55999902. Go-carts | Go-carts

Werken bij NOEL VAN ITTERBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOEL VAN ITTERBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOEL VAN ITTERBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOEL VAN ITTERBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van NOEL VAN ITTERBEEK in sociale netwerken
Look for responds of NOEL VAN ITTERBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOEL VAN ITTERBEEK. Laat een reactie achter voor NOEL VAN ITTERBEEK. NOEL VAN ITTERBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOEL VAN ITTERBEEK. Leave a respond for NOEL VAN ITTERBEEK. NOEL VAN ITTERBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOEL VAN ITTERBEEK op de google maps. Adres en contacten NOEL VAN ITTERBEEK
Location of NOEL VAN ITTERBEEK on the google maps. Address and contacts of NOEL VAN ITTERBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come NOEL VAN ITTERBEEK NOEL VAN ITTERBEEK: Cambier J-C | COIFFURE NINO | SERMAX | WILLEM BRUGGEMAN | M. VAN ROMPAEY

Other related companies as NOEL VAN ITTERBEEK: Cambier J-C | COIFFURE NINO | SERMAX | WILLEM BRUGGEMAN | M. VAN ROMPAEY

NOEL VAN ITTERBEEK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOEL VAN ITTERBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452026367. Het bedrijf NOEL VAN ITTERBEEK bevindt zich op het adres: WIJNENDALESTRAAT 39; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: B?timents Résidentiels..
De hoofdactiviteit van NOEL VAN ITTERBEEK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOEL VAN ITTERBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOEL VAN ITTERBEEK, openstaande posities, locatie van NOEL VAN ITTERBEEK op de kaart.

NOEL VAN ITTERBEEK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOEL VAN ITTERBEEK, company assigned to the tax number BE08452026367. The company NOEL VAN ITTERBEEK is located at the address: WIJNENDALESTRAAT 39; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. List of products are Activités: Carreleurs.. Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: B?timents Résidentiels..
The main activity of NOEL VAN ITTERBEEK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NOEL VAN ITTERBEEK is not available. You also can look at reviews of NOEL VAN ITTERBEEK, open positions, location of NOEL VAN ITTERBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOEL VAN ITTERBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOEL VAN ITTERBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOEL VAN ITTERBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOEL VAN ITTERBEEK, employees, financial statistics.