BOUWOND. HENRI HUGELIER

Contactgegevens BOUWOND. HENRI HUGELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWOND. HENRI HUGELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWOND. HENRI HUGELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISSEGEMSTRAAT 185; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56419822 (+32-56419822) 56419822 (+32-56419822)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWOND. HENRI HUGELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWOND. HENRI HUGELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWOND. HENRI HUGELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWOND. HENRI HUGELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWOND. HENRI HUGELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWOND. HENRI HUGELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWOND. HENRI HUGELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWOND. HENRI HUGELIER
Products information BOUWOND. HENRI HUGELIER

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,B?timents Résidentiels.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWOND. HENRI HUGELIER
(Get full report from official database of BE for BOUWOND. HENRI HUGELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWOND. HENRI HUGELIER
Addition kinds of activities for BOUWOND. HENRI HUGELIER

8744. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
507499. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
38410204. Corneale microscopen | Corneal microscopes
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions

Werken bij BOUWOND. HENRI HUGELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWOND. HENRI HUGELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWOND. HENRI HUGELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWOND. HENRI HUGELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKHOVEN)

    Regio: RIJKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van BOUWOND. HENRI HUGELIER in sociale netwerken
Look for responds of BOUWOND. HENRI HUGELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWOND. HENRI HUGELIER. Laat een reactie achter voor BOUWOND. HENRI HUGELIER. BOUWOND. HENRI HUGELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWOND. HENRI HUGELIER. Leave a respond for BOUWOND. HENRI HUGELIER. BOUWOND. HENRI HUGELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWOND. HENRI HUGELIER op de google maps. Adres en contacten BOUWOND. HENRI HUGELIER
Location of BOUWOND. HENRI HUGELIER on the google maps. Address and contacts of BOUWOND. HENRI HUGELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWOND. HENRI HUGELIER BOUWOND. HENRI HUGELIER: Atelier De Beaufays | Van Eeckhoutte | HUIS MARTIE BIS | JEUGDHUIS IFIGINEIA | Colonerus Olivier

Other related companies as BOUWOND. HENRI HUGELIER: Atelier De Beaufays | Van Eeckhoutte | HUIS MARTIE BIS | JEUGDHUIS IFIGINEIA | Colonerus Olivier

BOUWOND. HENRI HUGELIER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWOND. HENRI HUGELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf BOUWOND. HENRI HUGELIER bevindt zich op het adres: BISSEGEMSTRAAT 185; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,B?timents Résidentiels..
De hoofdactiviteit van BOUWOND. HENRI HUGELIER is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWOND. HENRI HUGELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWOND. HENRI HUGELIER, openstaande posities, locatie van BOUWOND. HENRI HUGELIER op de kaart.

BOUWOND. HENRI HUGELIER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWOND. HENRI HUGELIER, company assigned to the tax number BE03251647949. The company BOUWOND. HENRI HUGELIER is located at the address: BISSEGEMSTRAAT 185; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,B?timents Résidentiels..
The main activity of BOUWOND. HENRI HUGELIER is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWOND. HENRI HUGELIER is not available. You also can look at reviews of BOUWOND. HENRI HUGELIER, open positions, location of BOUWOND. HENRI HUGELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWOND. HENRI HUGELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWOND. HENRI HUGELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWOND. HENRI HUGELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWOND. HENRI HUGELIER, employees, financial statistics.