DEKOR

Contactgegevens DEKOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEKOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEKOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 79; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22675660 (+32-22675660) 22675660 (+32-22675660)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEKOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEKOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEKOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEKOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEKOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEKOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEKOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEKOR
Products information DEKOR

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Services: Etalagistes.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Conception d'étalages and de showrooms. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEKOR
(Get full report from official database of BE for DEKOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEKOR
Addition kinds of activities for DEKOR

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices

Werken bij DEKOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEKOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEKOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEKOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

Zoek naar antwoorden van DEKOR in sociale netwerken
Look for responds of DEKOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEKOR. Laat een reactie achter voor DEKOR. DEKOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEKOR. Leave a respond for DEKOR. DEKOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEKOR op de google maps. Adres en contacten DEKOR
Location of DEKOR on the google maps. Address and contacts of DEKOR

Andere gerelateerde bedrijven als come DEKOR DEKOR: Cardon et Fils SPRL | KBC Verzekeringen Camps-Boven | BEA Systems | E. DELVAULX | ATT EN TION

Other related companies as DEKOR: Cardon et Fils SPRL | KBC Verzekeringen Camps-Boven | BEA Systems | E. DELVAULX | ATT EN TION

DEKOR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEKOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf DEKOR bevindt zich op het adres: DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 79; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Conception d'étalages and de showrooms. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Services: Etalagistes..
De hoofdactiviteit van DEKOR is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEKOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEKOR, openstaande posities, locatie van DEKOR op de kaart.

DEKOR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEKOR, company assigned to the tax number BE01098052978. The company DEKOR is located at the address: DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 79; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Conception d'étalages and de showrooms. Peinture. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Services: Etalagistes..
The main activity of DEKOR is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEKOR is not available. You also can look at reviews of DEKOR, open positions, location of DEKOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEKOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEKOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEKOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEKOR, employees, financial statistics.