LUDOVICUS EYCKMANS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LUDOVICUS EYCKMANS
Private companiesEducational Services • LUDOVICUS EYCKMANS

Contactgegevens LUDOVICUS EYCKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS EYCKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS EYCKMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 116; 2240; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34857556 (+32-34857556) 34857556 (+32-34857556)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS EYCKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS EYCKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS EYCKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS EYCKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS EYCKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS EYCKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS EYCKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS EYCKMANS
Products information LUDOVICUS EYCKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS EYCKMANS
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS EYCKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS EYCKMANS
Addition kinds of activities for LUDOVICUS EYCKMANS

356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
23890104. Regalia | Regalia
24310402. Rolgordijnen (luiken), hout | Blinds (shutters), wood
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
50820304. Graafmachines en uitrusting | Excavating machinery and equipment
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground

Werken bij LUDOVICUS EYCKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS EYCKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS EYCKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS EYCKMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS EYCKMANS in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS EYCKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS EYCKMANS. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS EYCKMANS. LUDOVICUS EYCKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS EYCKMANS. Leave a respond for LUDOVICUS EYCKMANS. LUDOVICUS EYCKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS EYCKMANS op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS EYCKMANS
Location of LUDOVICUS EYCKMANS on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS EYCKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS EYCKMANS LUDOVICUS EYCKMANS: ZAKENKANTOOR STURM | Avian Biscuiterie BVBA | GUIDO DE BIE | Zwarte Leeuw (De) | Delbrouck Dispa

Other related companies as LUDOVICUS EYCKMANS: ZAKENKANTOOR STURM | Avian Biscuiterie BVBA | GUIDO DE BIE | Zwarte Leeuw (De) | Delbrouck Dispa

LUDOVICUS EYCKMANS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS EYCKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf LUDOVICUS EYCKMANS bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 116; 2240; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS EYCKMANS is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS EYCKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS EYCKMANS, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS EYCKMANS op de kaart.

LUDOVICUS EYCKMANS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS EYCKMANS, company assigned to the tax number BE08521789550. The company LUDOVICUS EYCKMANS is located at the address: HERENTALSEBAAN 116; 2240; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of LUDOVICUS EYCKMANS is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS EYCKMANS is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS EYCKMANS, open positions, location of LUDOVICUS EYCKMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS EYCKMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS EYCKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS EYCKMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS EYCKMANS, employees, financial statistics.