KARWEIEN HUUGHE DANNY

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • KARWEIEN HUUGHE DANNY
Private companiesMotion Pictures • KARWEIEN HUUGHE DANNY

Contactgegevens KARWEIEN HUUGHE DANNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARWEIEN HUUGHE DANNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARWEIEN HUUGHE DANNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERBRANDHOFSTRAAT 174; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51211507 (+32-51211507) 51211507 (+32-51211507)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARWEIEN HUUGHE DANNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARWEIEN HUUGHE DANNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARWEIEN HUUGHE DANNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARWEIEN HUUGHE DANNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARWEIEN HUUGHE DANNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARWEIEN HUUGHE DANNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARWEIEN HUUGHE DANNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARWEIEN HUUGHE DANNY
Products information KARWEIEN HUUGHE DANNY

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARWEIEN HUUGHE DANNY
(Get full report from official database of BE for KARWEIEN HUUGHE DANNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARWEIEN HUUGHE DANNY
Addition kinds of activities for KARWEIEN HUUGHE DANNY

17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
28910200. lijmen | Adhesives
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
73810201. Detective agency | Detective agency
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec
92240401. Brandbescherming, federale overheid | Fire protection, federal government

Werken bij KARWEIEN HUUGHE DANNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARWEIEN HUUGHE DANNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARWEIEN HUUGHE DANNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARWEIEN HUUGHE DANNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van KARWEIEN HUUGHE DANNY in sociale netwerken
Look for responds of KARWEIEN HUUGHE DANNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARWEIEN HUUGHE DANNY. Laat een reactie achter voor KARWEIEN HUUGHE DANNY. KARWEIEN HUUGHE DANNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARWEIEN HUUGHE DANNY. Leave a respond for KARWEIEN HUUGHE DANNY. KARWEIEN HUUGHE DANNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARWEIEN HUUGHE DANNY op de google maps. Adres en contacten KARWEIEN HUUGHE DANNY
Location of KARWEIEN HUUGHE DANNY on the google maps. Address and contacts of KARWEIEN HUUGHE DANNY

Andere gerelateerde bedrijven als come KARWEIEN HUUGHE DANNY KARWEIEN HUUGHE DANNY: KBC | FE. ASTRID & AMةDةE | CATHERINE MISSELYN | Marie Therese | MD-Co N.V.

Other related companies as KARWEIEN HUUGHE DANNY: KBC | FE. ASTRID & AMةDةE | CATHERINE MISSELYN | Marie Therese | MD-Co N.V.

KARWEIEN HUUGHE DANNY is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARWEIEN HUUGHE DANNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf KARWEIEN HUUGHE DANNY bevindt zich op het adres: VERBRANDHOFSTRAAT 174; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van KARWEIEN HUUGHE DANNY is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARWEIEN HUUGHE DANNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARWEIEN HUUGHE DANNY, openstaande posities, locatie van KARWEIEN HUUGHE DANNY op de kaart.

KARWEIEN HUUGHE DANNY is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARWEIEN HUUGHE DANNY, company assigned to the tax number BE08550903320. The company KARWEIEN HUUGHE DANNY is located at the address: VERBRANDHOFSTRAAT 174; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of KARWEIEN HUUGHE DANNY is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KARWEIEN HUUGHE DANNY is not available. You also can look at reviews of KARWEIEN HUUGHE DANNY, open positions, location of KARWEIEN HUUGHE DANNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARWEIEN HUUGHE DANNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARWEIEN HUUGHE DANNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARWEIEN HUUGHE DANNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARWEIEN HUUGHE DANNY, employees, financial statistics.