BEVERNAGE-ROELANDT

Contactgegevens BEVERNAGE-ROELANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEVERNAGE-ROELANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEVERNAGE-ROELANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. EM. DE SADELEERSTR 28; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53831105 (+32-53831105) 53831105 (+32-53831105)

Fax (fax): +32 (82) 142-41-48 +32 (82) 142-41-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEVERNAGE-ROELANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEVERNAGE-ROELANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEVERNAGE-ROELANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEVERNAGE-ROELANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEVERNAGE-ROELANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEVERNAGE-ROELANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEVERNAGE-ROELANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEVERNAGE-ROELANDT
Products information BEVERNAGE-ROELANDT

BTW identificatienummer (tax): BE04854827880
Ondernemingsnummer: 9490783691
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEVERNAGE-ROELANDT
(Get full report from official database of BE for BEVERNAGE-ROELANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEVERNAGE-ROELANDT
Addition kinds of activities for BEVERNAGE-ROELANDT

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
16110201. Luchthavenbaanbouw | Airport runway construction
23939904. Theezakjes, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tea bags, fabric: made from purchased materials
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
58120114. Sushi bar | Sushi bar
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry
79930000. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices

Werken bij BEVERNAGE-ROELANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEVERNAGE-ROELANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEVERNAGE-ROELANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEVERNAGE-ROELANDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

Zoek naar antwoorden van BEVERNAGE-ROELANDT in sociale netwerken
Look for responds of BEVERNAGE-ROELANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEVERNAGE-ROELANDT. Laat een reactie achter voor BEVERNAGE-ROELANDT. BEVERNAGE-ROELANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEVERNAGE-ROELANDT. Leave a respond for BEVERNAGE-ROELANDT. BEVERNAGE-ROELANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEVERNAGE-ROELANDT op de google maps. Adres en contacten BEVERNAGE-ROELANDT
Location of BEVERNAGE-ROELANDT on the google maps. Address and contacts of BEVERNAGE-ROELANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come BEVERNAGE-ROELANDT BEVERNAGE-ROELANDT: FLALPHA ELECTRONICS EUROPE SA | ROSSIGNOL | ARC EN CIEL | CORECON | Van Haesendonck fv

Other related companies as BEVERNAGE-ROELANDT: FLALPHA ELECTRONICS EUROPE SA | ROSSIGNOL | ARC EN CIEL | CORECON | Van Haesendonck fv

BEVERNAGE-ROELANDT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEVERNAGE-ROELANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04854827880. Het bedrijf BEVERNAGE-ROELANDT bevindt zich op het adres: BURG. EM. DE SADELEERSTR 28; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van BEVERNAGE-ROELANDT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEVERNAGE-ROELANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEVERNAGE-ROELANDT, openstaande posities, locatie van BEVERNAGE-ROELANDT op de kaart.

BEVERNAGE-ROELANDT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEVERNAGE-ROELANDT, company assigned to the tax number BE04854827880. The company BEVERNAGE-ROELANDT is located at the address: BURG. EM. DE SADELEERSTR 28; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of BEVERNAGE-ROELANDT is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEVERNAGE-ROELANDT is not available. You also can look at reviews of BEVERNAGE-ROELANDT, open positions, location of BEVERNAGE-ROELANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEVERNAGE-ROELANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEVERNAGE-ROELANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEVERNAGE-ROELANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEVERNAGE-ROELANDT, employees, financial statistics.