FABIEN ISERENTANT

Contactgegevens FABIEN ISERENTANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABIEN ISERENTANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABIEN ISERENTANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WAUCOMONT 39BA; 4651; HERVE, België

Telefoon (phone): 87679109 (+32-87679109) 87679109 (+32-87679109)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABIEN ISERENTANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABIEN ISERENTANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABIEN ISERENTANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABIEN ISERENTANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABIEN ISERENTANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABIEN ISERENTANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABIEN ISERENTANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABIEN ISERENTANT
Products information FABIEN ISERENTANT

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Carreleurs.. Produits: Sols en Béton.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABIEN ISERENTANT
(Get full report from official database of BE for FABIEN ISERENTANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABIEN ISERENTANT
Addition kinds of activities for FABIEN ISERENTANT

23399900. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
25110603. Rokende stands: hout | Smoking stands: wood
35350100. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
75139902. Verhuur van vrachtwagens, zonder chauffeurs | Truck rental, without drivers
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant

Werken bij FABIEN ISERENTANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABIEN ISERENTANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABIEN ISERENTANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABIEN ISERENTANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van FABIEN ISERENTANT in sociale netwerken
Look for responds of FABIEN ISERENTANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABIEN ISERENTANT. Laat een reactie achter voor FABIEN ISERENTANT. FABIEN ISERENTANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABIEN ISERENTANT. Leave a respond for FABIEN ISERENTANT. FABIEN ISERENTANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABIEN ISERENTANT op de google maps. Adres en contacten FABIEN ISERENTANT
Location of FABIEN ISERENTANT on the google maps. Address and contacts of FABIEN ISERENTANT

Andere gerelateerde bedrijven als come FABIEN ISERENTANT FABIEN ISERENTANT: FLRAYMOND VAN MARCKE NV | GUSTAAF VINCK | Ateliers Stuyck BVBA | STANISLAS HORVAT | Beirens Jean-Pol

Other related companies as FABIEN ISERENTANT: FLRAYMOND VAN MARCKE NV | GUSTAAF VINCK | Ateliers Stuyck BVBA | STANISLAS HORVAT | Beirens Jean-Pol

FABIEN ISERENTANT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABIEN ISERENTANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf FABIEN ISERENTANT bevindt zich op het adres: RUE DE WAUCOMONT 39BA; 4651; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits: Sols en Béton..
De hoofdactiviteit van FABIEN ISERENTANT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABIEN ISERENTANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABIEN ISERENTANT, openstaande posities, locatie van FABIEN ISERENTANT op de kaart.

FABIEN ISERENTANT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABIEN ISERENTANT, company assigned to the tax number BE06664001464. The company FABIEN ISERENTANT is located at the address: RUE DE WAUCOMONT 39BA; 4651; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits: Sols en Béton..
The main activity of FABIEN ISERENTANT is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FABIEN ISERENTANT is not available. You also can look at reviews of FABIEN ISERENTANT, open positions, location of FABIEN ISERENTANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABIEN ISERENTANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABIEN ISERENTANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABIEN ISERENTANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABIEN ISERENTANT, employees, financial statistics.