VINCENT DESIGN

Contactgegevens VINCENT DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINCENT DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINCENT DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EERNEGEMSESTRAAT 24BA; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50200264 (+32-50200264) 50200264 (+32-50200264)

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINCENT DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINCENT DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINCENT DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINCENT DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINCENT DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINCENT DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINCENT DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINCENT DESIGN
Products information VINCENT DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Marmoléum,Tapis,Linoléum,Revêtements de Sol en Vinyle.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Peinture. Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINCENT DESIGN
(Get full report from official database of BE for VINCENT DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINCENT DESIGN
Addition kinds of activities for VINCENT DESIGN

17999925. Petroleumopslagtanks, pompen en afvoer | Petroleum storage tanks, pumping and draining
28229907. Isopreen rubber, synthetisch | Isoprene rubber, synthetic
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
36619901. Carrier apparatuur, telefoon of telegraaf | Carrier equipment, telephone or telegraph
50840512. ruimers | Reamers
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing

Werken bij VINCENT DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINCENT DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINCENT DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINCENT DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van VINCENT DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of VINCENT DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINCENT DESIGN. Laat een reactie achter voor VINCENT DESIGN. VINCENT DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINCENT DESIGN. Leave a respond for VINCENT DESIGN. VINCENT DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINCENT DESIGN op de google maps. Adres en contacten VINCENT DESIGN
Location of VINCENT DESIGN on the google maps. Address and contacts of VINCENT DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come VINCENT DESIGN VINCENT DESIGN: BACKES JOSEPH | PATTYN | GENEVI?VE CENTI | A. LIMPENS | Vereniging van Industri?le Pluimveeslachterijen Belgi?

Other related companies as VINCENT DESIGN: BACKES JOSEPH | PATTYN | GENEVI?VE CENTI | A. LIMPENS | Vereniging van Industri?le Pluimveeslachterijen Belgi?

VINCENT DESIGN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINCENT DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf VINCENT DESIGN bevindt zich op het adres: EERNEGEMSESTRAAT 24BA; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Peinture. Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Marmoléum,Tapis,Linoléum,Revêtements de Sol en Vinyle..
De hoofdactiviteit van VINCENT DESIGN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINCENT DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINCENT DESIGN, openstaande posities, locatie van VINCENT DESIGN op de kaart.

VINCENT DESIGN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINCENT DESIGN, company assigned to the tax number BE08215820312. The company VINCENT DESIGN is located at the address: EERNEGEMSESTRAAT 24BA; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements de sols and murs. Peinture. Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Marmoléum,Tapis,Linoléum,Revêtements de Sol en Vinyle..
The main activity of VINCENT DESIGN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VINCENT DESIGN is not available. You also can look at reviews of VINCENT DESIGN, open positions, location of VINCENT DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINCENT DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINCENT DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINCENT DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINCENT DESIGN, employees, financial statistics.