NATURALE

Contactgegevens NATURALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATURALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATURALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEINSESTEENWEG 77; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51633514 (+32-51633514) 51633514 (+32-51633514)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATURALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATURALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATURALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATURALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATURALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATURALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATURALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATURALE
Products information NATURALE

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Planchers,Revêtement de Sol en Laminé,Pierres Naturelles,Revêtement de Sol en Liège,Sols Surélevés,Revêtement de Sol en Marbre,Parquet. Services: Service de Réparations.. Produits: Sols Surélevés,Revêtement de Sol en Laminé,Parquet,Carrelage Mural,Planchers,Revêtement de Sol en Liège,Revêtement Mural en Marbre,Revêtement de Sol en Marbre,Revêtement de Sol en Granit,Pierres Naturelles,Revêtements de Sol en Bois. Services: Service de Réparations.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATURALE
(Get full report from official database of BE for NATURALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATURALE
Addition kinds of activities for NATURALE

14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
23230102. Stropdassen, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Neckties, men's and boys': made from purchased materials
28650201. anthraceen | Anthracene
28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
30690701. Kussens, sponsrubber | Pillows, sponge rubber
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies

Werken bij NATURALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATURALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATURALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATURALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van NATURALE in sociale netwerken
Look for responds of NATURALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATURALE. Laat een reactie achter voor NATURALE. NATURALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATURALE. Leave a respond for NATURALE. NATURALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATURALE op de google maps. Adres en contacten NATURALE
Location of NATURALE on the google maps. Address and contacts of NATURALE

Andere gerelateerde bedrijven als come NATURALE NATURALE: MCC BVBA | Park Info NV | JULES DE VOS | Van Den Brande Ingenieursbureau | Smet A

Other related companies as NATURALE: MCC BVBA | Park Info NV | JULES DE VOS | Van Den Brande Ingenieursbureau | Smet A

NATURALE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATURALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf NATURALE bevindt zich op het adres: DEINSESTEENWEG 77; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Planchers,Revêtement de Sol en Laminé,Pierres Naturelles,Revêtement de Sol en Liège,Sols Surélevés,Revêtement de Sol en Marbre,Parquet. Services: Service de Réparations.. Produits: Sols Surélevés,Revêtement de Sol en Laminé,Parquet,Carrelage Mural,Planchers,Revêtement de Sol en Liège,Revêtement Mural en Marbre,Revêtement de Sol en Marbre,Revêtement de Sol en Granit,Pierres Naturelles,Revêtements de Sol en Bois. Services: Service de Réparations.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van NATURALE is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATURALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATURALE, openstaande posities, locatie van NATURALE op de kaart.

NATURALE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATURALE, company assigned to the tax number BE08935424804. The company NATURALE is located at the address: DEINSESTEENWEG 77; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits: Planchers,Revêtement de Sol en Laminé,Pierres Naturelles,Revêtement de Sol en Liège,Sols Surélevés,Revêtement de Sol en Marbre,Parquet. Services: Service de Réparations.. Produits: Sols Surélevés,Revêtement de Sol en Laminé,Parquet,Carrelage Mural,Planchers,Revêtement de Sol en Liège,Revêtement Mural en Marbre,Revêtement de Sol en Marbre,Revêtement de Sol en Granit,Pierres Naturelles,Revêtements de Sol en Bois. Services: Service de Réparations.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of NATURALE is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NATURALE is not available. You also can look at reviews of NATURALE, open positions, location of NATURALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATURALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATURALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATURALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATURALE, employees, financial statistics.