LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA

Contactgegevens LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heikant 103 2290 Vorselaar, België

Telefoon (phone): +32 (87) 937-15-34 +32 (87) 937-15-34

Fax (fax): +32 (87) 929-29-14 +32 (87) 929-29-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA
Products information LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02547424316
Ondernemingsnummer: 4044586181
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA
Addition kinds of activities for LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA

21319903. Snuif | Snuff
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
38230412. Hydrometers, industrieel proces type | Hydrometers, industrial process type
41199903. Kabelbanen, antenne: behalve amusement en schilderachtig | Cable cars, aerial: except amusement and scenic
50139901. Motor onderdelen | Motorcycle parts
51930202. Kwekerij voorraad | Nursery stock
59450203. Spellen (schaken, backgammon en andere duurzame spellen) | Games (chess, backgammon, and other durable games)
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. Laat een reactie achter voor LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. Leave a respond for LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA. LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA
Location of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA: THEO STRAUVEN | WILLY ROOSE | ASIAMAX | HGT NV | PASCALE DEPRET

Other related companies as LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA: THEO STRAUVEN | WILLY ROOSE | ASIAMAX | HGT NV | PASCALE DEPRET

LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02547424316. Het bedrijf LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA bevindt zich op het adres: Heikant 103 2290 Vorselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, openstaande posities, locatie van LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA op de kaart.

LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, company assigned to the tax number BE02547424316. The company LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA is located at the address: Heikant 103 2290 Vorselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 202,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA were not found.
The main activity of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, open positions, location of LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LV Algemene Schrijnwerkerij BVBA, employees, financial statistics.