ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

Contactgegevens ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS BEIRENSLAAN 221-227; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33664062 (+32-33664062) 33664062 (+32-33664062)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ID?/ DE FABRIEKSWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ID?/ DE FABRIEKSWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
Products information ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
(Get full report from official database of BE for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
Addition kinds of activities for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
26550206. Containers, vloeibare strakke vezel: uit aangekocht materiaal | Containers, liquid tight fiber: from purchased material
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware
32620000. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

Zoek naar antwoorden van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Laat een reactie achter voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. ID?/ DE FABRIEKSWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Leave a respond for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. ID?/ DE FABRIEKSWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ID?/ DE FABRIEKSWINKEL op de google maps. Adres en contacten ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
Location of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL on the google maps. Address and contacts of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ID?/ DE FABRIEKSWINKEL ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: ASLK-CGER Bank | CROLLA | Van Driessche A Garage | American Prestige Cars | JACO-DESIGN

Other related companies as ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: ASLK-CGER Bank | CROLLA | Van Driessche A Garage | American Prestige Cars | JACO-DESIGN

ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf ID?/ DE FABRIEKSWINKEL bevindt zich op het adres: FRANS BEIRENSLAAN 221-227; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Quincailleries. Producten gemaakt in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, openstaande posities, locatie van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL op de kaart.

ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, company assigned to the tax number BE01231262207. The company ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is located at the address: FRANS BEIRENSLAAN 221-227; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements de sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Quincailleries. Products created in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL were not found.
The main activity of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is not available. You also can look at reviews of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, open positions, location of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, employees, financial statistics.