FLEURINCK DECORATIE

Contactgegevens FLEURINCK DECORATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURINCK DECORATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURINCK DECORATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 1; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53837040 (+32-53837040) 53837040 (+32-53837040)

Fax (fax): +32 (2) 943-34-25 +32 (2) 943-34-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURINCK DECORATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURINCK DECORATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURINCK DECORATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURINCK DECORATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURINCK DECORATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURINCK DECORATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURINCK DECORATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURINCK DECORATIE
Products information FLEURINCK DECORATIE

BTW identificatienummer (tax): BE05348114013
Ondernemingsnummer: 8406433105
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Tapis.. Produits: Tissus de Décoration.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Drogueries. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURINCK DECORATIE
(Get full report from official database of BE for FLEURINCK DECORATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURINCK DECORATIE
Addition kinds of activities for FLEURINCK DECORATIE

5137. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
556100. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij FLEURINCK DECORATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURINCK DECORATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURINCK DECORATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURINCK DECORATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van FLEURINCK DECORATIE in sociale netwerken
Look for responds of FLEURINCK DECORATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURINCK DECORATIE. Laat een reactie achter voor FLEURINCK DECORATIE. FLEURINCK DECORATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURINCK DECORATIE. Leave a respond for FLEURINCK DECORATIE. FLEURINCK DECORATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURINCK DECORATIE op de google maps. Adres en contacten FLEURINCK DECORATIE
Location of FLEURINCK DECORATIE on the google maps. Address and contacts of FLEURINCK DECORATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURINCK DECORATIE FLEURINCK DECORATIE: Groot Hertsberge ('t) | MCCAIN SUNNYLAND | Apers Koen | Partner's SPRL | Kasteel Den Brandt

Other related companies as FLEURINCK DECORATIE: Groot Hertsberge ('t) | MCCAIN SUNNYLAND | Apers Koen | Partner's SPRL | Kasteel Den Brandt

FLEURINCK DECORATIE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURINCK DECORATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05348114013. Het bedrijf FLEURINCK DECORATIE bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 1; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Drogueries. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Tapis.. Produits: Tissus de Décoration..
De hoofdactiviteit van FLEURINCK DECORATIE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURINCK DECORATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURINCK DECORATIE, openstaande posities, locatie van FLEURINCK DECORATIE op de kaart.

FLEURINCK DECORATIE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURINCK DECORATIE, company assigned to the tax number BE05348114013. The company FLEURINCK DECORATIE is located at the address: SCHOOLSTRAAT 1; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements de sols and murs. Drogueries. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Tapis.. Produits: Tissus de Décoration..
The main activity of FLEURINCK DECORATIE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURINCK DECORATIE is not available. You also can look at reviews of FLEURINCK DECORATIE, open positions, location of FLEURINCK DECORATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURINCK DECORATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURINCK DECORATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURINCK DECORATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURINCK DECORATIE, employees, financial statistics.