ORBAN MARC

Contactgegevens ORBAN MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORBAN MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORBAN MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OBECQ 5; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23545949 (+32-23545949) 23545949 (+32-23545949)

Fax (fax): +32 (16) 746-39-86 +32 (16) 746-39-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORBAN MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORBAN MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORBAN MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORBAN MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORBAN MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORBAN MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORBAN MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORBAN MARC
Products information ORBAN MARC

BTW identificatienummer (tax): BE04242889404
Ondernemingsnummer: 6466247558
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Constructions: Terrasses.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Produits: Parquet.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORBAN MARC
(Get full report from official database of BE for ORBAN MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORBAN MARC
Addition kinds of activities for ORBAN MARC

703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
50830302. Teeltmachines en -apparatuur | Cultivating machinery and equipment
51590403. Woltoppen | Wool tops

Werken bij ORBAN MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORBAN MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORBAN MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORBAN MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

Zoek naar antwoorden van ORBAN MARC in sociale netwerken
Look for responds of ORBAN MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORBAN MARC. Laat een reactie achter voor ORBAN MARC. ORBAN MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORBAN MARC. Leave a respond for ORBAN MARC. ORBAN MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORBAN MARC op de google maps. Adres en contacten ORBAN MARC
Location of ORBAN MARC on the google maps. Address and contacts of ORBAN MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come ORBAN MARC ORBAN MARC: EUROPEAN LAUNCHING & ASSISTANCE NETWORK | MEYER (LES FILS DE JACQUES) SPRL | Tapishow | D. & S. SPORT | de Pierpont B

Other related companies as ORBAN MARC: EUROPEAN LAUNCHING & ASSISTANCE NETWORK | MEYER (LES FILS DE JACQUES) SPRL | Tapishow | D. & S. SPORT | de Pierpont B

ORBAN MARC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORBAN MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04242889404. Het bedrijf ORBAN MARC bevindt zich op het adres: RUE OBECQ 5; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Constructions: Terrasses.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Produits: Parquet..
De hoofdactiviteit van ORBAN MARC is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORBAN MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORBAN MARC, openstaande posities, locatie van ORBAN MARC op de kaart.

ORBAN MARC is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORBAN MARC, company assigned to the tax number BE04242889404. The company ORBAN MARC is located at the address: RUE OBECQ 5; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Revêtements de sols and murs. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Constructions: Terrasses.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Produits: Parquet..
The main activity of ORBAN MARC is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ORBAN MARC is not available. You also can look at reviews of ORBAN MARC, open positions, location of ORBAN MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORBAN MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORBAN MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORBAN MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORBAN MARC, employees, financial statistics.