REVA TAPIJTHAL

Contactgegevens REVA TAPIJTHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REVA TAPIJTHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

REVA TAPIJTHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EINDEPOEL 10B2; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14632466 (+32-14632466) 14632466 (+32-14632466)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REVA TAPIJTHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REVA TAPIJTHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REVA TAPIJTHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REVA TAPIJTHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REVA TAPIJTHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REVA TAPIJTHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REVA TAPIJTHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REVA TAPIJTHAL
Products information REVA TAPIJTHAL

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Tapis.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REVA TAPIJTHAL
(Get full report from official database of BE for REVA TAPIJTHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor REVA TAPIJTHAL
Addition kinds of activities for REVA TAPIJTHAL

391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
22699901. Doekmakerij, voor de handel | Cloth mending, for the trade
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home

Werken bij REVA TAPIJTHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REVA TAPIJTHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REVA TAPIJTHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REVA TAPIJTHAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van REVA TAPIJTHAL in sociale netwerken
Look for responds of REVA TAPIJTHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor REVA TAPIJTHAL. Laat een reactie achter voor REVA TAPIJTHAL. REVA TAPIJTHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REVA TAPIJTHAL. Leave a respond for REVA TAPIJTHAL. REVA TAPIJTHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REVA TAPIJTHAL op de google maps. Adres en contacten REVA TAPIJTHAL
Location of REVA TAPIJTHAL on the google maps. Address and contacts of REVA TAPIJTHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come REVA TAPIJTHAL REVA TAPIJTHAL: TEXACO | SERRURERIE DE LA FACULTE | VDAS-DESIGN | D.C.W. Automatisatie | B. GAILLIAERT

Other related companies as REVA TAPIJTHAL: TEXACO | SERRURERIE DE LA FACULTE | VDAS-DESIGN | D.C.W. Automatisatie | B. GAILLIAERT

REVA TAPIJTHAL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REVA TAPIJTHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf REVA TAPIJTHAL bevindt zich op het adres: EINDEPOEL 10B2; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Tapis..
De hoofdactiviteit van REVA TAPIJTHAL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REVA TAPIJTHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REVA TAPIJTHAL, openstaande posities, locatie van REVA TAPIJTHAL op de kaart.

REVA TAPIJTHAL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is REVA TAPIJTHAL, company assigned to the tax number BE08681915283. The company REVA TAPIJTHAL is located at the address: EINDEPOEL 10B2; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Tapis..
The main activity of REVA TAPIJTHAL is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REVA TAPIJTHAL is not available. You also can look at reviews of REVA TAPIJTHAL, open positions, location of REVA TAPIJTHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REVA TAPIJTHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REVA TAPIJTHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REVA TAPIJTHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REVA TAPIJTHAL, employees, financial statistics.