DJAN RACHEL PIROUZIAN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DJAN RACHEL PIROUZIAN
Private companiesMiscellaneous Retail • DJAN RACHEL PIROUZIAN

Contactgegevens DJAN RACHEL PIROUZIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DJAN RACHEL PIROUZIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DJAN RACHEL PIROUZIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU JEU DE BALLE 62; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 25022076 (+32-25022076) 25022076 (+32-25022076)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DJAN RACHEL PIROUZIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DJAN RACHEL PIROUZIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DJAN RACHEL PIROUZIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DJAN RACHEL PIROUZIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DJAN RACHEL PIROUZIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DJAN RACHEL PIROUZIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DJAN RACHEL PIROUZIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DJAN RACHEL PIROUZIAN
Products information DJAN RACHEL PIROUZIAN

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Tapis Orientaux.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DJAN RACHEL PIROUZIAN
(Get full report from official database of BE for DJAN RACHEL PIROUZIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DJAN RACHEL PIROUZIAN
Addition kinds of activities for DJAN RACHEL PIROUZIAN

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
3465. Automotive stampings | Automotive stampings
072104. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
72169902. Drapery, gordijn droogreinigen | Drapery, curtain drycleaning
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij DJAN RACHEL PIROUZIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DJAN RACHEL PIROUZIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DJAN RACHEL PIROUZIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DJAN RACHEL PIROUZIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van DJAN RACHEL PIROUZIAN in sociale netwerken
Look for responds of DJAN RACHEL PIROUZIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DJAN RACHEL PIROUZIAN. Laat een reactie achter voor DJAN RACHEL PIROUZIAN. DJAN RACHEL PIROUZIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DJAN RACHEL PIROUZIAN. Leave a respond for DJAN RACHEL PIROUZIAN. DJAN RACHEL PIROUZIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DJAN RACHEL PIROUZIAN op de google maps. Adres en contacten DJAN RACHEL PIROUZIAN
Location of DJAN RACHEL PIROUZIAN on the google maps. Address and contacts of DJAN RACHEL PIROUZIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DJAN RACHEL PIROUZIAN DJAN RACHEL PIROUZIAN: HUIS DE LUIFEL | LES MURLAIS | Overseas Diamonds NV | SPORTCOMIT? OUTER | VIE & PROGR?S

Other related companies as DJAN RACHEL PIROUZIAN: HUIS DE LUIFEL | LES MURLAIS | Overseas Diamonds NV | SPORTCOMIT? OUTER | VIE & PROGR?S

DJAN RACHEL PIROUZIAN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DJAN RACHEL PIROUZIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf DJAN RACHEL PIROUZIAN bevindt zich op het adres: PLACE DU JEU DE BALLE 62; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Tapis Orientaux..
De hoofdactiviteit van DJAN RACHEL PIROUZIAN is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DJAN RACHEL PIROUZIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DJAN RACHEL PIROUZIAN, openstaande posities, locatie van DJAN RACHEL PIROUZIAN op de kaart.

DJAN RACHEL PIROUZIAN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DJAN RACHEL PIROUZIAN, company assigned to the tax number BE07914520263. The company DJAN RACHEL PIROUZIAN is located at the address: PLACE DU JEU DE BALLE 62; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Tapis Orientaux..
The main activity of DJAN RACHEL PIROUZIAN is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DJAN RACHEL PIROUZIAN is not available. You also can look at reviews of DJAN RACHEL PIROUZIAN, open positions, location of DJAN RACHEL PIROUZIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DJAN RACHEL PIROUZIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DJAN RACHEL PIROUZIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DJAN RACHEL PIROUZIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DJAN RACHEL PIROUZIAN, employees, financial statistics.