ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF

Contactgegevens ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 89; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34574185 (+32-34574185) 34574185 (+32-34574185)

Fax (fax): +32 (86) 343-42-17 +32 (86) 343-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF
Products information ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE08608581542
Ondernemingsnummer: 8440216064
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Sols en Béton,Pierres Naturelles,Revêtement de Sol en Marbre.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF
Addition kinds of activities for ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF

3484. Handvuurwapens | Small arms
201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
28990505. Rosin maten | Rosin sizes
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance

Werken bij ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

Zoek naar antwoorden van ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. Laat een reactie achter voor ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. Leave a respond for ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF. ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF
Location of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF: PHILIPS INT. AUCTIONEER | JOZEF VERSCHUEREN | DE CHAFFOY J | B.J.K. | Decock

Other related companies as ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF: PHILIPS INT. AUCTIONEER | JOZEF VERSCHUEREN | DE CHAFFOY J | B.J.K. | Decock

ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08608581542. Het bedrijf ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 89; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Sols en Béton,Pierres Naturelles,Revêtement de Sol en Marbre..
De hoofdactiviteit van ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, openstaande posities, locatie van ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF op de kaart.

ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, company assigned to the tax number BE08608581542. The company ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 89; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Sols en Béton,Pierres Naturelles,Revêtement de Sol en Marbre..
The main activity of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, open positions, location of ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG.MORTSELS TEGELBEDRIJF, employees, financial statistics.