'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES

Contactgegevens 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSTRAAT 2; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92513912 (+32-92513912) 92513912 (+32-92513912)

Fax (fax): +32 (61) 819-75-90 +32 (61) 819-75-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES
Products information 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE09941772460
Ondernemingsnummer: 4858123779
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES
(Get full report from official database of BE for 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES
Addition kinds of activities for 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES

23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
35539917. Surfacers, houtbewerkingsmachines | Surfacers, woodworking machines
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric
38290311. Stereotopographs | Stereotopographs
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)

Werken bij 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

Zoek naar antwoorden van 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES in sociale netwerken
Look for responds of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. Laat een reactie achter voor 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. Leave a respond for 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES. 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES op de google maps. Adres en contacten 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES
Location of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES on the google maps. Address and contacts of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES: SMEETS | ANNE HAENTJENS | Kunstforum | Institut National d'Education Routi猫re | BM Metaalwerken BVBA

Other related companies as 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES: SMEETS | ANNE HAENTJENS | Kunstforum | Institut National d'Education Routi猫re | BM Metaalwerken BVBA

'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09941772460. Het bedrijf 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES bevindt zich op het adres: GENTSTRAAT 2; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, openstaande posities, locatie van 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES op de kaart.

'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, company assigned to the tax number BE09941772460. The company 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES is located at the address: GENTSTRAAT 2; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES were not found.
The main activity of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES is not available. You also can look at reviews of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, open positions, location of 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BOERENHOF-KASTEEL SLOTENDRIES, employees, financial statistics.