'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES

Particuliere bedrijvenLegale diensten • 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES
Private companiesLegal Services • 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES

Contactgegevens 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSTRAAT 2-6; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92510314 (+32-92510314) 92510314 (+32-92510314)

Fax (fax): +32 (50) 446-67-76 +32 (50) 446-67-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES
Products information 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE06780731201
Ondernemingsnummer: 2350769042
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES
(Get full report from official database of BE for 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES
Addition kinds of activities for 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES

27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
36340510. Schaar, elektrisch | Scissors, electric
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
39110102. Kraag- / manchetknopen, kostbaar / halffabriek of steen | Collar/cuff buttons, precious/semiprecious metal or stone
50720000. Hardware | Hardware
50940104. Edele metalen | Precious metals
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes
78190404. Kledingkast voor filmfilmproductie | Wardrobe rental for motion picture film production

Werken bij 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Mecanicien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 mecanicien 18h-03h (eventueel afwisselend dag of ochtend)-Regio Moeskroen o Takenpakket Beheer uitgebreid machinepark Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties Instaan voor preventief en curatief onderhoud Uitvoeren van herstellingen

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

Zoek naar antwoorden van 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES in sociale netwerken
Look for responds of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. Laat een reactie achter voor 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. Leave a respond for 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES. 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES op de google maps. Adres en contacten 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES
Location of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES on the google maps. Address and contacts of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES: LOLOTTE | LIBRAIRIE DES CARRIبRES | AMERICAN FEVER | Devillers J-M SPRL | S. MAERSCHALK

Other related companies as 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES: LOLOTTE | LIBRAIRIE DES CARRIبRES | AMERICAN FEVER | Devillers J-M SPRL | S. MAERSCHALK

'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06780731201. Het bedrijf 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES bevindt zich op het adres: GENTSTRAAT 2-6; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, openstaande posities, locatie van 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES op de kaart.

'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, company assigned to the tax number BE06780731201. The company 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES is located at the address: GENTSTRAAT 2-6; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES were not found.
The main activity of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES is not available. You also can look at reviews of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, open positions, location of 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BOERENHOF - KASTEEL SLOTENDRIES, employees, financial statistics.