RESTAURANT GRIL CAMPANILE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • RESTAURANT GRIL CAMPANILE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • RESTAURANT GRIL CAMPANILE

Contactgegevens RESTAURANT GRIL CAMPANILE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT GRIL CAMPANILE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT GRIL CAMPANILE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MOZART 11; 1620; DROGENBOS, België

Telefoon (phone): 23311945 (+32-23311945) 23311945 (+32-23311945)

Fax (fax): +32 (86) 387-57-84 +32 (86) 387-57-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT GRIL CAMPANILE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT GRIL CAMPANILE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT GRIL CAMPANILE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT GRIL CAMPANILE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT GRIL CAMPANILE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT GRIL CAMPANILE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT GRIL CAMPANILE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT GRIL CAMPANILE
Products information RESTAURANT GRIL CAMPANILE

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Internationale,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Centres de Conférences.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT GRIL CAMPANILE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT GRIL CAMPANILE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT GRIL CAMPANILE
Addition kinds of activities for RESTAURANT GRIL CAMPANILE

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
283304. Dierlijke producten | Animal based products
32910201. Bort, verpletteren | Bort, crushing
44990302. Bootlever, behalve plezier | Boat livery, except pleasure
92239908. Reformatorische, overheid | Reformatory, government

Werken bij RESTAURANT GRIL CAMPANILE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT GRIL CAMPANILE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT GRIL CAMPANILE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT GRIL CAMPANILE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT GRIL CAMPANILE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT GRIL CAMPANILE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT GRIL CAMPANILE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT GRIL CAMPANILE. RESTAURANT GRIL CAMPANILE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT GRIL CAMPANILE. Leave a respond for RESTAURANT GRIL CAMPANILE. RESTAURANT GRIL CAMPANILE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT GRIL CAMPANILE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT GRIL CAMPANILE
Location of RESTAURANT GRIL CAMPANILE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT GRIL CAMPANILE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT GRIL CAMPANILE RESTAURANT GRIL CAMPANILE: Leonidas | Ligot J | L'ANDERLUCHIEN | JACQUEMIN & ABINET | R.L.V.

Other related companies as RESTAURANT GRIL CAMPANILE: Leonidas | Ligot J | L'ANDERLUCHIEN | JACQUEMIN & ABINET | R.L.V.

RESTAURANT GRIL CAMPANILE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT GRIL CAMPANILE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf RESTAURANT GRIL CAMPANILE bevindt zich op het adres: AVENUE MOZART 11; 1620; DROGENBOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Internationale,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Centres de Conférences..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT GRIL CAMPANILE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT GRIL CAMPANILE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT GRIL CAMPANILE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT GRIL CAMPANILE op de kaart.

RESTAURANT GRIL CAMPANILE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT GRIL CAMPANILE, company assigned to the tax number BE01918731689. The company RESTAURANT GRIL CAMPANILE is located at the address: AVENUE MOZART 11; 1620; DROGENBOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. H?TELS. List of products are Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Internationale,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Centres de Conférences..
The main activity of RESTAURANT GRIL CAMPANILE is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT GRIL CAMPANILE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT GRIL CAMPANILE, open positions, location of RESTAURANT GRIL CAMPANILE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT GRIL CAMPANILE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT GRIL CAMPANILE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT GRIL CAMPANILE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT GRIL CAMPANILE, employees, financial statistics.