ASTRID PARK PLAZA

Contactgegevens ASTRID PARK PLAZA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTRID PARK PLAZA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTRID PARK PLAZA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDPLEIN 7; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32031243 32031243

Fax (fax): +32 (16) 496-48-18 +32 (16) 496-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTRID PARK PLAZA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTRID PARK PLAZA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTRID PARK PLAZA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTRID PARK PLAZA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTRID PARK PLAZA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTRID PARK PLAZA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTRID PARK PLAZA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTRID PARK PLAZA
Products information ASTRID PARK PLAZA

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Gamme de prix: > 136 Euros,87 - 136 Euros,62 - 87 Euros.. Type de Salle: Centres de Conférences.. Types de Repas: Brunch.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTRID PARK PLAZA
(Get full report from official database of BE for ASTRID PARK PLAZA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTRID PARK PLAZA
Addition kinds of activities for ASTRID PARK PLAZA

3679. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
493199. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
51490401. Macaroni | Macaroni

Werken bij ASTRID PARK PLAZA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTRID PARK PLAZA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTRID PARK PLAZA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTRID PARK PLAZA. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van ASTRID PARK PLAZA in sociale netwerken
Look for responds of ASTRID PARK PLAZA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTRID PARK PLAZA. Laat een reactie achter voor ASTRID PARK PLAZA. ASTRID PARK PLAZA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTRID PARK PLAZA. Leave a respond for ASTRID PARK PLAZA. ASTRID PARK PLAZA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTRID PARK PLAZA op de google maps. Adres en contacten ASTRID PARK PLAZA
Location of ASTRID PARK PLAZA on the google maps. Address and contacts of ASTRID PARK PLAZA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTRID PARK PLAZA ASTRID PARK PLAZA: NEYT-VAN SANTE | PIZZERIA MESSOGIORNO | VELOCLUB HERLEVING | HOME CARE CORPORATION | Ginstbronnen-Nat Mineraal Water

Other related companies as ASTRID PARK PLAZA: NEYT-VAN SANTE | PIZZERIA MESSOGIORNO | VELOCLUB HERLEVING | HOME CARE CORPORATION | Ginstbronnen-Nat Mineraal Water

ASTRID PARK PLAZA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTRID PARK PLAZA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf ASTRID PARK PLAZA bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDPLEIN 7; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: > 136 Euros,87 - 136 Euros,62 - 87 Euros.. Type de Salle: Centres de Conférences.. Types de Repas: Brunch..
De hoofdactiviteit van ASTRID PARK PLAZA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTRID PARK PLAZA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTRID PARK PLAZA, openstaande posities, locatie van ASTRID PARK PLAZA op de kaart.

ASTRID PARK PLAZA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASTRID PARK PLAZA, company assigned to the tax number BE02815490722. The company ASTRID PARK PLAZA is located at the address: KONINGIN ASTRIDPLEIN 7; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. H?TELS. List of products are Gamme de prix: > 136 Euros,87 - 136 Euros,62 - 87 Euros.. Type de Salle: Centres de Conférences.. Types de Repas: Brunch..
The main activity of ASTRID PARK PLAZA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTRID PARK PLAZA is not available. You also can look at reviews of ASTRID PARK PLAZA, open positions, location of ASTRID PARK PLAZA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTRID PARK PLAZA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTRID PARK PLAZA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTRID PARK PLAZA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTRID PARK PLAZA, employees, financial statistics.