SPARERIB-CAFFEE

Contactgegevens SPARERIB-CAFFEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPARERIB-CAFFEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPARERIB-CAFFEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAANLEI 19; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 475250420 (+32-475250420) 475250420 (+32-475250420)

Fax (fax): +32 (69) 967-97-27 +32 (69) 967-97-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPARERIB-CAFFEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPARERIB-CAFFEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPARERIB-CAFFEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPARERIB-CAFFEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPARERIB-CAFFEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPARERIB-CAFFEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPARERIB-CAFFEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPARERIB-CAFFEE
Products information SPARERIB-CAFFEE

BTW identificatienummer (tax): BE07398712158
Ondernemingsnummer: 9501220703
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Types de Repas: Plats Végétariens,Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Salles de Réception,Bar,Salles de fêtes,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Affaire,Sympathique,Branché,Romantique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Enfants Admis,Chiens Admis,Service Traiteur. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS. CAF?S. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPARERIB-CAFFEE
(Get full report from official database of BE for SPARERIB-CAFFEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPARERIB-CAFFEE
Addition kinds of activities for SPARERIB-CAFFEE

391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
32920400. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
34840102. Machine pistolen of machine pistool delen, 30 mm. | Machine guns or machine gun parts, 30 mm. and below
34999917. Spuitpunten, spuit: aerosol, verf, of insecticide | Nozzles, spray: aerosol, paint, or insecticide
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
38450102. Geautomatiseerde bloed- en lichaamsvloeistofanalysatoren, behalve laboratorium | Automated blood and body fluid analyzers, except lab
50319902. hardboard | Hardboard
83220800. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling

Werken bij SPARERIB-CAFFEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPARERIB-CAFFEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPARERIB-CAFFEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPARERIB-CAFFEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van SPARERIB-CAFFEE in sociale netwerken
Look for responds of SPARERIB-CAFFEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPARERIB-CAFFEE. Laat een reactie achter voor SPARERIB-CAFFEE. SPARERIB-CAFFEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPARERIB-CAFFEE. Leave a respond for SPARERIB-CAFFEE. SPARERIB-CAFFEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPARERIB-CAFFEE op de google maps. Adres en contacten SPARERIB-CAFFEE
Location of SPARERIB-CAFFEE on the google maps. Address and contacts of SPARERIB-CAFFEE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPARERIB-CAFFEE SPARERIB-CAFFEE: AD-FI-CON | DOMINIQUE HUBART | Must (Le) | LABO SARO-DENT | JAN FABRY

Other related companies as SPARERIB-CAFFEE: AD-FI-CON | DOMINIQUE HUBART | Must (Le) | LABO SARO-DENT | JAN FABRY

SPARERIB-CAFFEE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPARERIB-CAFFEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07398712158. Het bedrijf SPARERIB-CAFFEE bevindt zich op het adres: KRAANLEI 19; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS. CAF?S. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Types de Repas: Plats Végétariens,Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Salles de Réception,Bar,Salles de fêtes,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Affaire,Sympathique,Branché,Romantique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Enfants Admis,Chiens Admis,Service Traiteur. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van SPARERIB-CAFFEE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPARERIB-CAFFEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPARERIB-CAFFEE, openstaande posities, locatie van SPARERIB-CAFFEE op de kaart.

SPARERIB-CAFFEE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPARERIB-CAFFEE, company assigned to the tax number BE07398712158. The company SPARERIB-CAFFEE is located at the address: KRAANLEI 19; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS. CAF?S. RESTAURANTS. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Types de Repas: Plats Végétariens,Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Salles de Réception,Bar,Salles de fêtes,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Affaire,Sympathique,Branché,Romantique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Enfants Admis,Chiens Admis,Service Traiteur. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of SPARERIB-CAFFEE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPARERIB-CAFFEE is not available. You also can look at reviews of SPARERIB-CAFFEE, open positions, location of SPARERIB-CAFFEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPARERIB-CAFFEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPARERIB-CAFFEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPARERIB-CAFFEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPARERIB-CAFFEE, employees, financial statistics.