LA PICCOLA ITALIA TAXI

Contactgegevens LA PICCOLA ITALIA TAXI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA PICCOLA ITALIA TAXI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA PICCOLA ITALIA TAXI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOUCHERS 19; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 473207412 (+32-473207412) 473207412 (+32-473207412)

Fax (fax): +32 (51) 980-30-65 +32 (51) 980-30-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA PICCOLA ITALIA TAXI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA PICCOLA ITALIA TAXI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA PICCOLA ITALIA TAXI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA PICCOLA ITALIA TAXI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA PICCOLA ITALIA TAXI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA PICCOLA ITALIA TAXI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA PICCOLA ITALIA TAXI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA PICCOLA ITALIA TAXI
Products information LA PICCOLA ITALIA TAXI

BTW identificatienummer (tax): BE04605163574
Ondernemingsnummer: 3470001220
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Type de Repas: Menu Enfant,Plats Végétariens,Menus,D?ner.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA PICCOLA ITALIA TAXI
(Get full report from official database of BE for LA PICCOLA ITALIA TAXI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA PICCOLA ITALIA TAXI
Addition kinds of activities for LA PICCOLA ITALIA TAXI

321103. Bouwglas | Construction glass
514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
22950103. Metalliseren van stoffen | Metallizing of fabrics
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij LA PICCOLA ITALIA TAXI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA PICCOLA ITALIA TAXI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA PICCOLA ITALIA TAXI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA PICCOLA ITALIA TAXI. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van LA PICCOLA ITALIA TAXI in sociale netwerken
Look for responds of LA PICCOLA ITALIA TAXI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA PICCOLA ITALIA TAXI. Laat een reactie achter voor LA PICCOLA ITALIA TAXI. LA PICCOLA ITALIA TAXI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA PICCOLA ITALIA TAXI. Leave a respond for LA PICCOLA ITALIA TAXI. LA PICCOLA ITALIA TAXI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA PICCOLA ITALIA TAXI op de google maps. Adres en contacten LA PICCOLA ITALIA TAXI
Location of LA PICCOLA ITALIA TAXI on the google maps. Address and contacts of LA PICCOLA ITALIA TAXI

Andere gerelateerde bedrijven als come LA PICCOLA ITALIA TAXI LA PICCOLA ITALIA TAXI: GROEP ARGENTA | HUIS PLATO | STEFAAN COCQUYT | FABIENNE ROLAIN | LOUIS CHABERT

Other related companies as LA PICCOLA ITALIA TAXI: GROEP ARGENTA | HUIS PLATO | STEFAAN COCQUYT | FABIENNE ROLAIN | LOUIS CHABERT

LA PICCOLA ITALIA TAXI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA PICCOLA ITALIA TAXI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04605163574. Het bedrijf LA PICCOLA ITALIA TAXI bevindt zich op het adres: RUE DES BOUCHERS 19; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Type de Repas: Menu Enfant,Plats Végétariens,Menus,D?ner..
De hoofdactiviteit van LA PICCOLA ITALIA TAXI is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA PICCOLA ITALIA TAXI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA PICCOLA ITALIA TAXI, openstaande posities, locatie van LA PICCOLA ITALIA TAXI op de kaart.

LA PICCOLA ITALIA TAXI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA PICCOLA ITALIA TAXI, company assigned to the tax number BE04605163574. The company LA PICCOLA ITALIA TAXI is located at the address: RUE DES BOUCHERS 19; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Type de Repas: Menu Enfant,Plats Végétariens,Menus,D?ner..
The main activity of LA PICCOLA ITALIA TAXI is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA PICCOLA ITALIA TAXI is not available. You also can look at reviews of LA PICCOLA ITALIA TAXI, open positions, location of LA PICCOLA ITALIA TAXI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA PICCOLA ITALIA TAXI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA PICCOLA ITALIA TAXI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA PICCOLA ITALIA TAXI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA PICCOLA ITALIA TAXI, employees, financial statistics.