RESTAURANT DE SCHEERLING

Contactgegevens RESTAURANT DE SCHEERLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT DE SCHEERLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT DE SCHEERLING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OKEGEMDORP 24; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54324143 (+32-54324143) 54324143 (+32-54324143)

Fax (fax): +32 (65) 310-18-79 +32 (65) 310-18-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT DE SCHEERLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT DE SCHEERLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT DE SCHEERLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT DE SCHEERLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT DE SCHEERLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT DE SCHEERLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT DE SCHEERLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT DE SCHEERLING
Products information RESTAURANT DE SCHEERLING

BTW identificatienummer (tax): BE05949340820
Ondernemingsnummer: 4935028076
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT DE SCHEERLING
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT DE SCHEERLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT DE SCHEERLING
Addition kinds of activities for RESTAURANT DE SCHEERLING

20999912. Pindakaas | Peanut butter
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
35940102. Pompen, hydraulische, vliegtuigen | Pumps, hydraulic, aircraft
37110108. Stationwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Station wagons (motor vehicles), assembly of
37110300. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
39520104. India inkt | India ink
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)
51990208. Glaswerk, nieuwigheid | Glassware, novelty
79290109. Orkesten of bands, nec | Orchestras or bands, nec

Werken bij RESTAURANT DE SCHEERLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT DE SCHEERLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT DE SCHEERLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT DE SCHEERLING. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT DE SCHEERLING in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT DE SCHEERLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT DE SCHEERLING. Laat een reactie achter voor RESTAURANT DE SCHEERLING. RESTAURANT DE SCHEERLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT DE SCHEERLING. Leave a respond for RESTAURANT DE SCHEERLING. RESTAURANT DE SCHEERLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT DE SCHEERLING op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT DE SCHEERLING
Location of RESTAURANT DE SCHEERLING on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT DE SCHEERLING

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT DE SCHEERLING RESTAURANT DE SCHEERLING: Peirsman-Cop | WILLY DE BOCK | Bagumel Services BVBA | OPTIEK HABEX | CLEMENT LEJEUNE

Other related companies as RESTAURANT DE SCHEERLING: Peirsman-Cop | WILLY DE BOCK | Bagumel Services BVBA | OPTIEK HABEX | CLEMENT LEJEUNE

RESTAURANT DE SCHEERLING is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT DE SCHEERLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949340820. Het bedrijf RESTAURANT DE SCHEERLING bevindt zich op het adres: OKEGEMDORP 24; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT DE SCHEERLING is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT DE SCHEERLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT DE SCHEERLING, openstaande posities, locatie van RESTAURANT DE SCHEERLING op de kaart.

RESTAURANT DE SCHEERLING is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT DE SCHEERLING, company assigned to the tax number BE05949340820. The company RESTAURANT DE SCHEERLING is located at the address: OKEGEMDORP 24; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. List of products are Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of RESTAURANT DE SCHEERLING is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT DE SCHEERLING is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT DE SCHEERLING, open positions, location of RESTAURANT DE SCHEERLING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT DE SCHEERLING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT DE SCHEERLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT DE SCHEERLING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT DE SCHEERLING, employees, financial statistics.