RESTAURANT NEW MARITIME

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • RESTAURANT NEW MARITIME
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • RESTAURANT NEW MARITIME

Contactgegevens RESTAURANT NEW MARITIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT NEW MARITIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT NEW MARITIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.PETRUS-EN-PAULUSPLEIN 20; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59701457 (+32-59701457) 59701457 (+32-59701457)

Fax (fax): +32 (83) 310-79-10 +32 (83) 310-79-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT NEW MARITIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT NEW MARITIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT NEW MARITIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT NEW MARITIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT NEW MARITIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT NEW MARITIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT NEW MARITIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT NEW MARITIME
Products information RESTAURANT NEW MARITIME

BTW identificatienummer (tax): BE07159484863
Ondernemingsnummer: 2425201416
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge,Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT NEW MARITIME
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT NEW MARITIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT NEW MARITIME
Addition kinds of activities for RESTAURANT NEW MARITIME

509903. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
34449906. Mail kuipen, plaatwerk | Mail chutes, sheet metal
35450210. Reamers, gereedschapsmiddelen | Reamers, machine tool
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
48320107. Jazz | Jazz
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij RESTAURANT NEW MARITIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT NEW MARITIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT NEW MARITIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT NEW MARITIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT NEW MARITIME in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT NEW MARITIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT NEW MARITIME. Laat een reactie achter voor RESTAURANT NEW MARITIME. RESTAURANT NEW MARITIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT NEW MARITIME. Leave a respond for RESTAURANT NEW MARITIME. RESTAURANT NEW MARITIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT NEW MARITIME op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT NEW MARITIME
Location of RESTAURANT NEW MARITIME on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT NEW MARITIME

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT NEW MARITIME RESTAURANT NEW MARITIME: CELCO COOPERATION | STEVE BEYDEKERKEN | FOX'S (THE) | DEBRA-IMMO-FARM | HUBERT THIRY

Other related companies as RESTAURANT NEW MARITIME: CELCO COOPERATION | STEVE BEYDEKERKEN | FOX'S (THE) | DEBRA-IMMO-FARM | HUBERT THIRY

RESTAURANT NEW MARITIME is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT NEW MARITIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07159484863. Het bedrijf RESTAURANT NEW MARITIME bevindt zich op het adres: ST.PETRUS-EN-PAULUSPLEIN 20; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge,Fran?aise..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT NEW MARITIME is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT NEW MARITIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT NEW MARITIME, openstaande posities, locatie van RESTAURANT NEW MARITIME op de kaart.

RESTAURANT NEW MARITIME is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT NEW MARITIME, company assigned to the tax number BE07159484863. The company RESTAURANT NEW MARITIME is located at the address: ST.PETRUS-EN-PAULUSPLEIN 20; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. H?TELS. List of products are Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge,Fran?aise..
The main activity of RESTAURANT NEW MARITIME is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT NEW MARITIME is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT NEW MARITIME, open positions, location of RESTAURANT NEW MARITIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT NEW MARITIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT NEW MARITIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT NEW MARITIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT NEW MARITIME, employees, financial statistics.