MISTER BIG BENG

Contactgegevens MISTER BIG BENG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MISTER BIG BENG: address, phone, fax, email, website, opening hours

MISTER BIG BENG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES EPERONNIERS 48; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25131803 (+32-25131803) 25131803 (+32-25131803)

Fax (fax): +32 (2) 436-30-49 +32 (2) 436-30-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MISTER BIG BENG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MISTER BIG BENG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MISTER BIG BENG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MISTER BIG BENG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MISTER BIG BENG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MISTER BIG BENG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MISTER BIG BENG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MISTER BIG BENG
Products information MISTER BIG BENG

BTW identificatienummer (tax): BE05314605712
Ondernemingsnummer: 5162719726
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Services: Night Shop.. Types de Cuisine: Indienne.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. EPICERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MISTER BIG BENG
(Get full report from official database of BE for MISTER BIG BENG)

Aanvulling soorten activiteiten voor MISTER BIG BENG
Addition kinds of activities for MISTER BIG BENG

20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation
73199902. Media kopen service | Media buying service
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij MISTER BIG BENG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MISTER BIG BENG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MISTER BIG BENG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MISTER BIG BENG. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van MISTER BIG BENG in sociale netwerken
Look for responds of MISTER BIG BENG in social networks

Lees alle opmerkingen voor MISTER BIG BENG. Laat een reactie achter voor MISTER BIG BENG. MISTER BIG BENG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MISTER BIG BENG. Leave a respond for MISTER BIG BENG. MISTER BIG BENG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MISTER BIG BENG op de google maps. Adres en contacten MISTER BIG BENG
Location of MISTER BIG BENG on the google maps. Address and contacts of MISTER BIG BENG

Andere gerelateerde bedrijven als come MISTER BIG BENG MISTER BIG BENG: Van De Cotte F | RAPHA?L DEVOS | PAYOTTENLANDS VERZEKERINGSKANTOOR | ARS MERCANDI | SANITOBEL SPRL

Other related companies as MISTER BIG BENG: Van De Cotte F | RAPHA?L DEVOS | PAYOTTENLANDS VERZEKERINGSKANTOOR | ARS MERCANDI | SANITOBEL SPRL

MISTER BIG BENG is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MISTER BIG BENG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314605712. Het bedrijf MISTER BIG BENG bevindt zich op het adres: RUE DES EPERONNIERS 48; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 615,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. EPICERIES. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Services: Night Shop.. Types de Cuisine: Indienne..
De hoofdactiviteit van MISTER BIG BENG is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MISTER BIG BENG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MISTER BIG BENG, openstaande posities, locatie van MISTER BIG BENG op de kaart.

MISTER BIG BENG is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MISTER BIG BENG, company assigned to the tax number BE05314605712. The company MISTER BIG BENG is located at the address: RUE DES EPERONNIERS 48; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 615,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. EPICERIES. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Services: Night Shop.. Types de Cuisine: Indienne..
The main activity of MISTER BIG BENG is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MISTER BIG BENG is not available. You also can look at reviews of MISTER BIG BENG, open positions, location of MISTER BIG BENG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MISTER BIG BENG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MISTER BIG BENG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MISTER BIG BENG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MISTER BIG BENG, employees, financial statistics.