RESTAURANT COSTA VERDE

Contactgegevens RESTAURANT COSTA VERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT COSTA VERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT COSTA VERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VALENCIENNES 76; 7380; QUIEVRAIN, België

Telefoon (phone): 65431370 (+32-65431370) 65431370 (+32-65431370)

Fax (fax): +32 (81) 657-23-66 +32 (81) 657-23-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT COSTA VERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT COSTA VERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT COSTA VERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT COSTA VERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT COSTA VERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT COSTA VERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT COSTA VERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT COSTA VERDE
Products information RESTAURANT COSTA VERDE

BTW identificatienummer (tax): BE04134674072
Ondernemingsnummer: 1302124023
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Cuisine: Italienne.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Type de Cuisine: Pizzas,Fran?aise.. Types de Cuisine: Pizzas,Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT COSTA VERDE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT COSTA VERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT COSTA VERDE
Addition kinds of activities for RESTAURANT COSTA VERDE

229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
39991302. Vorms: weergave, kleding en show | Forms: display, dress, and show
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij RESTAURANT COSTA VERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT COSTA VERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT COSTA VERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT COSTA VERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT COSTA VERDE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT COSTA VERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT COSTA VERDE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT COSTA VERDE. RESTAURANT COSTA VERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT COSTA VERDE. Leave a respond for RESTAURANT COSTA VERDE. RESTAURANT COSTA VERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT COSTA VERDE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT COSTA VERDE
Location of RESTAURANT COSTA VERDE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT COSTA VERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT COSTA VERDE RESTAURANT COSTA VERDE: Proweb | Image Impulse | ROMAIN VAN LERBERGHE | MAERSCHALCK OLIVIER | Ringlet

Other related companies as RESTAURANT COSTA VERDE: Proweb | Image Impulse | ROMAIN VAN LERBERGHE | MAERSCHALCK OLIVIER | Ringlet

RESTAURANT COSTA VERDE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT COSTA VERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134674072. Het bedrijf RESTAURANT COSTA VERDE bevindt zich op het adres: RUE DE VALENCIENNES 76; 7380; QUIEVRAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Italienne.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Type de Cuisine: Pizzas,Fran?aise.. Types de Cuisine: Pizzas,Fran?aise..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT COSTA VERDE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT COSTA VERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT COSTA VERDE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT COSTA VERDE op de kaart.

RESTAURANT COSTA VERDE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT COSTA VERDE, company assigned to the tax number BE04134674072. The company RESTAURANT COSTA VERDE is located at the address: RUE DE VALENCIENNES 76; 7380; QUIEVRAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Italienne.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Type de Cuisine: Pizzas,Fran?aise.. Types de Cuisine: Pizzas,Fran?aise..
The main activity of RESTAURANT COSTA VERDE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT COSTA VERDE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT COSTA VERDE, open positions, location of RESTAURANT COSTA VERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT COSTA VERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT COSTA VERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT COSTA VERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT COSTA VERDE, employees, financial statistics.