RESTAURANT ATHENIEN

Contactgegevens RESTAURANT ATHENIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT ATHENIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT ATHENIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDSBERGSESTRAAT 22; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53780564 (+32-53780564) 53780564 (+32-53780564)

Fax (fax): +32 (67) 598-39-60 +32 (67) 598-39-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT ATHENIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT ATHENIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT ATHENIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT ATHENIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT ATHENIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT ATHENIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT ATHENIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT ATHENIEN
Products information RESTAURANT ATHENIEN

BTW identificatienummer (tax): BE03936920166
Ondernemingsnummer: 9453979492
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type de Cuisine: Grecque.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Types de Cuisine: Grecque.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT ATHENIEN
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT ATHENIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT ATHENIEN
Addition kinds of activities for RESTAURANT ATHENIEN

23210101. Blouses, boys ': gemaakt van aangekochte materialen | Blouses, boys': made from purchased materials
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
27410202. Atlassen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Atlases: publishing only, not printed on site
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
51360401. Kleding riemen, mannen en jongens ' | Apparel belts, men's and boys'

Werken bij RESTAURANT ATHENIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT ATHENIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT ATHENIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT ATHENIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT ATHENIEN in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT ATHENIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT ATHENIEN. Laat een reactie achter voor RESTAURANT ATHENIEN. RESTAURANT ATHENIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT ATHENIEN. Leave a respond for RESTAURANT ATHENIEN. RESTAURANT ATHENIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT ATHENIEN op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT ATHENIEN
Location of RESTAURANT ATHENIEN on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT ATHENIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT ATHENIEN RESTAURANT ATHENIEN: Chevalier M | CANDLE DELIGHT | H V A SCREEN | Cr茅dit Amal | Ekelmans C

Other related companies as RESTAURANT ATHENIEN: Chevalier M | CANDLE DELIGHT | H V A SCREEN | Cr茅dit Amal | Ekelmans C

RESTAURANT ATHENIEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT ATHENIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03936920166. Het bedrijf RESTAURANT ATHENIEN bevindt zich op het adres: GERAARDSBERGSESTRAAT 22; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 283,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grecque.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Types de Cuisine: Grecque..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT ATHENIEN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT ATHENIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT ATHENIEN, openstaande posities, locatie van RESTAURANT ATHENIEN op de kaart.

RESTAURANT ATHENIEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT ATHENIEN, company assigned to the tax number BE03936920166. The company RESTAURANT ATHENIEN is located at the address: GERAARDSBERGSESTRAAT 22; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 283,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Grecque.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Types de Cuisine: Grecque..
The main activity of RESTAURANT ATHENIEN is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT ATHENIEN is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT ATHENIEN, open positions, location of RESTAURANT ATHENIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT ATHENIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT ATHENIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT ATHENIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT ATHENIEN, employees, financial statistics.