LA CAPANNINA

Contactgegevens LA CAPANNINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CAPANNINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CAPANNINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETITE RUE AUX BEURRES 12; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25120545 (+32-25120545) 25120545 (+32-25120545)

Fax (fax): +32 (67) 153-75-10 +32 (67) 153-75-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CAPANNINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CAPANNINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CAPANNINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CAPANNINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CAPANNINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CAPANNINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CAPANNINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CAPANNINA
Products information LA CAPANNINA

BTW identificatienummer (tax): BE02690521240
Ondernemingsnummer: 5208312988
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Types de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Italienne.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CAPANNINA
(Get full report from official database of BE for LA CAPANNINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CAPANNINA
Addition kinds of activities for LA CAPANNINA

702100. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
35470208. Staafmolens (machines voor de walsbouw) | Rod mills (rolling mill equipment)
51999903. Aas, vissen | Bait, fishing
73380200. Stenografische diensten | Stenographic services
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association

Werken bij LA CAPANNINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CAPANNINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CAPANNINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CAPANNINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van LA CAPANNINA in sociale netwerken
Look for responds of LA CAPANNINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CAPANNINA. Laat een reactie achter voor LA CAPANNINA. LA CAPANNINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CAPANNINA. Leave a respond for LA CAPANNINA. LA CAPANNINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CAPANNINA op de google maps. Adres en contacten LA CAPANNINA
Location of LA CAPANNINA on the google maps. Address and contacts of LA CAPANNINA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CAPANNINA LA CAPANNINA: IPPA | BUURTSLAGERS | R.D.V. | CALU CONSTRUCT | COSYNS MARC

Other related companies as LA CAPANNINA: IPPA | BUURTSLAGERS | R.D.V. | CALU CONSTRUCT | COSYNS MARC

LA CAPANNINA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CAPANNINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02690521240. Het bedrijf LA CAPANNINA bevindt zich op het adres: PETITE RUE AUX BEURRES 12; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Types de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Italienne..
De hoofdactiviteit van LA CAPANNINA is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CAPANNINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CAPANNINA, openstaande posities, locatie van LA CAPANNINA op de kaart.

LA CAPANNINA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CAPANNINA, company assigned to the tax number BE02690521240. The company LA CAPANNINA is located at the address: PETITE RUE AUX BEURRES 12; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. List of products are Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Méditerranéenne.. Types de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Italienne..
The main activity of LA CAPANNINA is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CAPANNINA is not available. You also can look at reviews of LA CAPANNINA, open positions, location of LA CAPANNINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CAPANNINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CAPANNINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CAPANNINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CAPANNINA, employees, financial statistics.