SNACK-BAR LE MALIBU

Contactgegevens SNACK-BAR LE MALIBU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR LE MALIBU: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR LE MALIBU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HAVR? 137B; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65840520 (+32-65840520) 65840520 (+32-65840520)

Fax (fax): +32 (16) 496-48-18 +32 (16) 496-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR LE MALIBU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR LE MALIBU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR LE MALIBU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR LE MALIBU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR LE MALIBU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR LE MALIBU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR LE MALIBU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR LE MALIBU
Products information SNACK-BAR LE MALIBU

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR LE MALIBU
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR LE MALIBU)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR LE MALIBU
Addition kinds of activities for SNACK-BAR LE MALIBU

25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
58120404. Lunchroom | Lunchroom
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service
86419907. Veteranenorganisatie | Veterans' organization

Werken bij SNACK-BAR LE MALIBU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR LE MALIBU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR LE MALIBU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR LE MALIBU. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR LE MALIBU in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR LE MALIBU in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR LE MALIBU. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR LE MALIBU. SNACK-BAR LE MALIBU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR LE MALIBU. Leave a respond for SNACK-BAR LE MALIBU. SNACK-BAR LE MALIBU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR LE MALIBU op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR LE MALIBU
Location of SNACK-BAR LE MALIBU on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR LE MALIBU

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR LE MALIBU SNACK-BAR LE MALIBU: INSTITUUT CHRISTINE | Edan Integrator NV | ANTHONY WITTESAELE | Feys G | Tweco NV

Other related companies as SNACK-BAR LE MALIBU: INSTITUUT CHRISTINE | Edan Integrator NV | ANTHONY WITTESAELE | Feys G | Tweco NV

SNACK-BAR LE MALIBU is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR LE MALIBU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf SNACK-BAR LE MALIBU bevindt zich op het adres: RUE D'HAVR? 137B; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR LE MALIBU is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR LE MALIBU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR LE MALIBU, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR LE MALIBU op de kaart.

SNACK-BAR LE MALIBU is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR LE MALIBU, company assigned to the tax number BE02815490722. The company SNACK-BAR LE MALIBU is located at the address: RUE D'HAVR? 137B; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of SNACK-BAR LE MALIBU is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR LE MALIBU is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR LE MALIBU, open positions, location of SNACK-BAR LE MALIBU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR LE MALIBU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR LE MALIBU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR LE MALIBU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR LE MALIBU, employees, financial statistics.