RESTAURANT ULYSSE

Contactgegevens RESTAURANT ULYSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT ULYSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT ULYSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SERMENT 55; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25241383 (+32-25241383) 25241383 (+32-25241383)

Fax (fax): +32 (64) 172-60-46 +32 (64) 172-60-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT ULYSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT ULYSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT ULYSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT ULYSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT ULYSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT ULYSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT ULYSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT ULYSSE
Products information RESTAURANT ULYSSE

BTW identificatienummer (tax): BE04865539550
Ondernemingsnummer: 6986724853
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Grecque. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Grecque.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT ULYSSE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT ULYSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT ULYSSE
Addition kinds of activities for RESTAURANT ULYSSE

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
32740102. Kalksteenkalk | Masons' lime
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services

Werken bij RESTAURANT ULYSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT ULYSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT ULYSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT ULYSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT ULYSSE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT ULYSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT ULYSSE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT ULYSSE. RESTAURANT ULYSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT ULYSSE. Leave a respond for RESTAURANT ULYSSE. RESTAURANT ULYSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT ULYSSE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT ULYSSE
Location of RESTAURANT ULYSSE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT ULYSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT ULYSSE RESTAURANT ULYSSE: QUIRIJNEN W | POWERCARS | GARAGE HANSWIJK | JACQUES DE DOBBELEER | GEORGETTE CLAUSSE

Other related companies as RESTAURANT ULYSSE: QUIRIJNEN W | POWERCARS | GARAGE HANSWIJK | JACQUES DE DOBBELEER | GEORGETTE CLAUSSE

RESTAURANT ULYSSE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT ULYSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04865539550. Het bedrijf RESTAURANT ULYSSE bevindt zich op het adres: RUE DU SERMENT 55; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grecque. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Grecque..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT ULYSSE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT ULYSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT ULYSSE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT ULYSSE op de kaart.

RESTAURANT ULYSSE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT ULYSSE, company assigned to the tax number BE04865539550. The company RESTAURANT ULYSSE is located at the address: RUE DU SERMENT 55; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Grecque. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Grecque..
The main activity of RESTAURANT ULYSSE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT ULYSSE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT ULYSSE, open positions, location of RESTAURANT ULYSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT ULYSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT ULYSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT ULYSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT ULYSSE, employees, financial statistics.