REST. LA TOUR D'ARGENT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • REST. LA TOUR D'ARGENT
Private companiesMotion Pictures • REST. LA TOUR D'ARGENT

Contactgegevens REST. LA TOUR D'ARGENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REST. LA TOUR D'ARGENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

REST. LA TOUR D'ARGENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE SALOM? 1; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27629980 (+32-27629980) 27629980 (+32-27629980)

Fax (fax): +32 (81) 137-57-74 +32 (81) 137-57-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REST. LA TOUR D'ARGENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REST. LA TOUR D'ARGENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REST. LA TOUR D'ARGENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REST. LA TOUR D'ARGENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REST. LA TOUR D'ARGENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REST. LA TOUR D'ARGENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REST. LA TOUR D'ARGENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REST. LA TOUR D'ARGENT
Products information REST. LA TOUR D'ARGENT

BTW identificatienummer (tax): BE08104858398
Ondernemingsnummer: 1579803466
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Cuisine: Vietnamienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Vietnamienne.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REST. LA TOUR D'ARGENT
(Get full report from official database of BE for REST. LA TOUR D'ARGENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor REST. LA TOUR D'ARGENT
Addition kinds of activities for REST. LA TOUR D'ARGENT

23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
57149901. gordijnen | Curtains
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government

Werken bij REST. LA TOUR D'ARGENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REST. LA TOUR D'ARGENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REST. LA TOUR D'ARGENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REST. LA TOUR D'ARGENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van REST. LA TOUR D'ARGENT in sociale netwerken
Look for responds of REST. LA TOUR D'ARGENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor REST. LA TOUR D'ARGENT. Laat een reactie achter voor REST. LA TOUR D'ARGENT. REST. LA TOUR D'ARGENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REST. LA TOUR D'ARGENT. Leave a respond for REST. LA TOUR D'ARGENT. REST. LA TOUR D'ARGENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REST. LA TOUR D'ARGENT op de google maps. Adres en contacten REST. LA TOUR D'ARGENT
Location of REST. LA TOUR D'ARGENT on the google maps. Address and contacts of REST. LA TOUR D'ARGENT

Andere gerelateerde bedrijven als come REST. LA TOUR D'ARGENT REST. LA TOUR D'ARGENT: Versteven G | G F Vidéo | ADIEL DERUYCK | KANTOOR DE WAEL | LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

Other related companies as REST. LA TOUR D'ARGENT: Versteven G | G F Vidéo | ADIEL DERUYCK | KANTOOR DE WAEL | LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

REST. LA TOUR D'ARGENT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REST. LA TOUR D'ARGENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08104858398. Het bedrijf REST. LA TOUR D'ARGENT bevindt zich op het adres: AVENUE SALOM? 1; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Vietnamienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Vietnamienne..
De hoofdactiviteit van REST. LA TOUR D'ARGENT is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REST. LA TOUR D'ARGENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REST. LA TOUR D'ARGENT, openstaande posities, locatie van REST. LA TOUR D'ARGENT op de kaart.

REST. LA TOUR D'ARGENT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is REST. LA TOUR D'ARGENT, company assigned to the tax number BE08104858398. The company REST. LA TOUR D'ARGENT is located at the address: AVENUE SALOM? 1; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Vietnamienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Vietnamienne..
The main activity of REST. LA TOUR D'ARGENT is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REST. LA TOUR D'ARGENT is not available. You also can look at reviews of REST. LA TOUR D'ARGENT, open positions, location of REST. LA TOUR D'ARGENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REST. LA TOUR D'ARGENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REST. LA TOUR D'ARGENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REST. LA TOUR D'ARGENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REST. LA TOUR D'ARGENT, employees, financial statistics.