LUCKY STAR

Contactgegevens LUCKY STAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCKY STAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCKY STAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 170; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36651526 (+32-36651526) 36651526 (+32-36651526)

Fax (fax): +32 (59) 739-62-44 +32 (59) 739-62-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCKY STAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCKY STAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCKY STAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCKY STAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCKY STAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCKY STAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCKY STAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCKY STAR
Products information LUCKY STAR

BTW identificatienummer (tax): BE04996551513
Ondernemingsnummer: 8898620605
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCKY STAR
(Get full report from official database of BE for LUCKY STAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCKY STAR
Addition kinds of activities for LUCKY STAR

8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
329202. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
22310207. Refinishing doek van wol, haarhaar of soortgelijke stof | Refinishing cloth of wool, mohair or similar fabric
27619906. Unit sets (veelvoudige bedrijfsvormen) | Unit sets (manifold business forms)
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec

Werken bij LUCKY STAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCKY STAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCKY STAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCKY STAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van LUCKY STAR in sociale netwerken
Look for responds of LUCKY STAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCKY STAR. Laat een reactie achter voor LUCKY STAR. LUCKY STAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCKY STAR. Leave a respond for LUCKY STAR. LUCKY STAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCKY STAR op de google maps. Adres en contacten LUCKY STAR
Location of LUCKY STAR on the google maps. Address and contacts of LUCKY STAR

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCKY STAR LUCKY STAR: KURT FLAMANT | SOPHIE GRANDJEAN | Eric Wouters Sport | MICHEL LAURENT | BRANDT FR?RES

Other related companies as LUCKY STAR: KURT FLAMANT | SOPHIE GRANDJEAN | Eric Wouters Sport | MICHEL LAURENT | BRANDT FR?RES

LUCKY STAR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCKY STAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04996551513. Het bedrijf LUCKY STAR bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 170; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van LUCKY STAR is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCKY STAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCKY STAR, openstaande posities, locatie van LUCKY STAR op de kaart.

LUCKY STAR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCKY STAR, company assigned to the tax number BE04996551513. The company LUCKY STAR is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 170; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 171,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of LUCKY STAR is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCKY STAR is not available. You also can look at reviews of LUCKY STAR, open positions, location of LUCKY STAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCKY STAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCKY STAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCKY STAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCKY STAR, employees, financial statistics.