KURT FLAMANT

Contactgegevens KURT FLAMANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT FLAMANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT FLAMANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGWEG 44; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56353830 (+32-56353830) 56353830 (+32-56353830)

Fax (fax): +32 (58) 985-62-81 +32 (58) 985-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT FLAMANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT FLAMANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT FLAMANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT FLAMANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT FLAMANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT FLAMANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT FLAMANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT FLAMANT
Products information KURT FLAMANT

BTW identificatienummer (tax): BE02917938232
Ondernemingsnummer: 2583679199
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in KURT FLAMANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT FLAMANT
(Get full report from official database of BE for KURT FLAMANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT FLAMANT
Addition kinds of activities for KURT FLAMANT

029100. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
541101. supermarkten | Supermarkets
951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
37320104. Jetski's | Jet skis
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers

Werken bij KURT FLAMANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT FLAMANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT FLAMANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT FLAMANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Vloerder (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

 • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

 • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Hays Response Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: MARYS

  Type: Dienstenchequebaan

  poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

 • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TECHNOCON

  Type: Vaste Job

  Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

 • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

 • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

 • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

  Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Flexijob

  Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van KURT FLAMANT in sociale netwerken
Look for responds of KURT FLAMANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT FLAMANT. Laat een reactie achter voor KURT FLAMANT. KURT FLAMANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT FLAMANT. Leave a respond for KURT FLAMANT. KURT FLAMANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT FLAMANT op de google maps. Adres en contacten KURT FLAMANT
Location of KURT FLAMANT on the google maps. Address and contacts of KURT FLAMANT

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT FLAMANT KURT FLAMANT: Dérive (La) | GODELIEVE BORGERS | Lostermans G | A. VIS | JAN CALLAERT

Other related companies as KURT FLAMANT: Dérive (La) | GODELIEVE BORGERS | Lostermans G | A. VIS | JAN CALLAERT

KURT FLAMANT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT FLAMANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917938232. Het bedrijf KURT FLAMANT bevindt zich op het adres: HOOGWEG 44; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KURT FLAMANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURT FLAMANT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT FLAMANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT FLAMANT, openstaande posities, locatie van KURT FLAMANT op de kaart.

KURT FLAMANT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT FLAMANT, company assigned to the tax number BE02917938232. The company KURT FLAMANT is located at the address: HOOGWEG 44; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KURT FLAMANT were not found.
The main activity of KURT FLAMANT is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT FLAMANT is not available. You also can look at reviews of KURT FLAMANT, open positions, location of KURT FLAMANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT FLAMANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT FLAMANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT FLAMANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT FLAMANT, employees, financial statistics.