JAN CALLAERT

Contactgegevens JAN CALLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN CALLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN CALLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. VAN GANSBERGHELAAN 3; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 93629983 (+32-93629983) 93629983 (+32-93629983)

Fax (fax): +32 (59) 670-52-17 +32 (59) 670-52-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN CALLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN CALLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN CALLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN CALLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN CALLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN CALLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN CALLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN CALLAERT
Products information JAN CALLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08349578857
Ondernemingsnummer: 6679382324
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JAN CALLAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN CALLAERT
(Get full report from official database of BE for JAN CALLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN CALLAERT
Addition kinds of activities for JAN CALLAERT

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
38410209. Optometers | Optometers
38610304. Blootstelling meters, fotografisch | Exposure meters, photographic
51690207. Industriële gassen | Industrial gases

Werken bij JAN CALLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN CALLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN CALLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN CALLAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van JAN CALLAERT in sociale netwerken
Look for responds of JAN CALLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN CALLAERT. Laat een reactie achter voor JAN CALLAERT. JAN CALLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN CALLAERT. Leave a respond for JAN CALLAERT. JAN CALLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN CALLAERT op de google maps. Adres en contacten JAN CALLAERT
Location of JAN CALLAERT on the google maps. Address and contacts of JAN CALLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN CALLAERT JAN CALLAERT: CONTROMON NV | Perfinco BVBA | Goegebuer L | RENEE GRANDRY | E. SOETAERT

Other related companies as JAN CALLAERT: CONTROMON NV | Perfinco BVBA | Goegebuer L | RENEE GRANDRY | E. SOETAERT

JAN CALLAERT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN CALLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08349578857. Het bedrijf JAN CALLAERT bevindt zich op het adres: BURG. VAN GANSBERGHELAAN 3; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Producten gemaakt in JAN CALLAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN CALLAERT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN CALLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN CALLAERT, openstaande posities, locatie van JAN CALLAERT op de kaart.

JAN CALLAERT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN CALLAERT, company assigned to the tax number BE08349578857. The company JAN CALLAERT is located at the address: BURG. VAN GANSBERGHELAAN 3; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Products created in JAN CALLAERT were not found.
The main activity of JAN CALLAERT is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN CALLAERT is not available. You also can look at reviews of JAN CALLAERT, open positions, location of JAN CALLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN CALLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN CALLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN CALLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN CALLAERT, employees, financial statistics.